Iskanje korenin

Iskanje korenin

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Novela
Zvrst: S

Org. naslov: Birthright

* * * * * 9 vote
Oceni knjigo:
5

Vročega poletnega popoldneva neki delavec na gradbišču odkrije pet tisoč let staro lobanjo. Odkritje pritegne velikansko pozornost in povzroči številne spore. Arheologinja Callie Dunbrook k raziskovanju skrivnostne lobanje pritegne svojega nekdanjega moža Jakea, vendar njuno delo ni brez nevarnosti. Nad projekt se zgrne oblak nesreč in smrti, hkrati pa se širijo govorice, da je kraj preklet, raziskovanje pa glavno junakinjo potegne v odkrivanje njene lastne identitete in sestavljanje zakopanih koščkov sestavljanke.

Komentarji:

  1. sabina 24/04/2012 15:07

    Zame najboljša zgodba od Robertsove!
    Arheologija in zgodovina —> to je moja ljubezen :)
    Res zelo dobro prikazano ozadje arheoloških izkopavanj, zgodba ima veliko zapletov in tudi strastne ljubezni ;)
    Odlično 5!

  2. mantyy 24/04/2012 20:00

    Ja knjiga je zelo lepo zasnovana, vsebuje pa stare družinske skrivnosti, ki se razrešijo z vrnitvijo mlade arheologinje in prav tako prebujenje stare ljubezni, je dramatična, kriminalna, ter strastna :D

  3. jana 23/02/2013 15:41

    Lepo zasnovana zgodba z super glavnima junakoma, katera sta zabavna ,duhovita in se še obenem noro privlačita. Pa še sam zaplet in napetost same zgodbe, da je ne odložiš dokler ni prebrana.

  4. maxim 05/03/2013 20:31

    Se strinjam, zgodba je res dobro zasnovana, zadnjih 50 strani čustveno zelo nabitih, a vseeno name knjiga ni imela tistega čarobnega učinka, ko lih rečeš: “Joj je sploh nisem mogla dat iz rok.”

  5. Irena 21/11/2021 18:34

    Se strinjam s Sabino, čeprav nisem “zaljubljena” v zgodovino, ampak je zgodba res zelo zanimiva. Kar pa se čustev tiče, mi je še posebno všeč, ko oba glavna junaka priznata svoje znote in napake in poiščeta svojo bolj ali manj skrito ljubezen drug do drugega… Pa še malo kriminalke je zraven, nobenega dolgčasa. Moja ocena 5*.

Napiši komentar