Sanje o beli poroki

Sanje o beli poroki

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Neveste (Bride quartet) , 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Vision in white

* * * *   21 vote
Oceni knjigo:
9

Sanje o beli poroki je prva knjiga od štirih v zbirki Neveste, ki govori o življenju in ljubezni štirih prijateljic, ki skupaj vodijo Zaobljube, podjetje, ki se ukvarja z načrtovanjem porok.

Prva knjiga se osredotoči na fotografinjo Mackensie »Mac« Elliot, ki se najbolje znajde za fotografskim objektivom. Na predporočni večerji spozna brata bodoče neveste… To  pa je srečanje, ki oba popelje do zvezd.

Carter Maquire je profesor angleščine in zagotovo ni tip na katerega bi padla Mac. A morda je ravno bežna avantura, kar potrebuje, da pozabi na zblaznele neveste. Seveda pa se rado dogaja, da se iz kratkotrajnega razmerja lahko razvije kaj več in to takrat, ko to najmanj pričakuješ. Na srečo Mac stojijo ob strani njene najboljše prijateljice in poslovne partnerke, tako da lahko doživi svoj srečni konec.

Komentarji:

  1. mantyy 31/03/2012 19:49

    lepa zgodba, všeč sta mi oba karakterja…na eni strani kaos na drugi piflarček :P…

  2. tinkibinki 06/05/2012 13:54

    krasna

  3. sabina 02/08/2012 10:07

    Iz celotne serije “Neveste” mi je ravno ta zgodba najljubša.
    Učitelj in predrzna fotografinja; nenavadna, a dobitna kombinacija. :)

  4. agata 08/08/2012 16:11

    po tej pac moras prebrati celo zbirko

  5. Mikica 09/08/2012 12:02

    Prva knjiga iz te zbirke se mi je zdela super in sem komaj čakala naslednje.
    Potem pa mi je bila vsaka naslednja malo manj ok, se prav naveličaš teh 4 prijateljic, ki so tako zeloooo dobre prijateljice, ves čas skupaj, vse si povejo, pa vsi imajo neke vzdevke (tipično ameriško), tako, da vmes razmišljaš ali je tisti Mal v resnici Malcolm ali kdo drug… pa vsi oh in sploh lepi, krasni, mišičasti, urejeni, vsak dan fitnes, … huh, že ko berem o njih, mi je vse skupaj naporno.

    Skratka – včasih je bolje prebrati samo eno knjigo in potem počakati nekaj časa, saj s prehitrim prebiranjem cele zbirke uničiš velik del užitka ob branju.

  6. Lexie 09/08/2012 13:10

    Glede branja cele zbirke je po mojem mnenju odvisno od same zbirke. Če je dobra pol je meni v užitek prebrati celo recimo v enem tednu. Jaz sem taka, da če me navduši prva knjiga, pol bom takoj prebrala še ostale in če so dobre, kot prva je super. Moram pa reči da nisem preveč navdušena nad to pisateljico. So druge veliko, veliko boljše.

  7. mantyy 09/08/2012 19:44

    Lexie se strinjam s tabo, je pa težko najti pisateljico ki ima celotno zbirko knjig zelo zelo dobro ker se nam po prvi dobri knjigi pričakovanja zelo dvignejo in pogosto pričakujemo preveč.;) je pa težko zadovoljit z eno knjigo različne okuse, zato je vedno nekdo nezadovoljen :D za krajšanje časa so pa vse dobre

  8. maxim 22/01/2013 14:47

    Men že ta prva iz niza “Neveste”ni lih najbolj sedla, malo čez polovico sem obupala in jo danes skupaj z drugo knjigo iz te serije neprebrano vrnila v knjižnico. Po komentarjih sodeč sem pričakovala več, a bom vseeno ponovno poskusila, ko nastopi kaka knjižna suša.

  9. Nefertiti 06/06/2018 10:46

    Roman je (zame) napisan v slogu, ki te potegne vase.
    Ko se v romanu začne odvijati zgodba o ljubezni med profesorjem in fotografinjo, dobi roman pridih strasti, romantike, ljubezni in iskrivosti. Piše o nedolžni ljubezni, o kulturi in odnosu moškega, ki je marsikomu nepoznan in o uspešni fotografinji, ki pa ni čisto prepričana, kaj si želi.
    Meni osebno je prvi roman tista zgodba, ki ti res ogreje srce in ki jo prebereš z nekim zadovoljstvom, je pa zato drugi roman dosegel popolno nasprotje, vsebinsko me ni pritegnil, tudi opis odnosa med glavnima akterjema mi ni bil všeč.
    Tretji in četrti roman sem tako za nekaj časa postavila “na hladno”.

Napiši komentar