Shanna

Shanna

Avtor: KATHLEEN E. WOODIWISS
Serija: Novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Shanna

* * * * ½ 45 vote
Oceni knjigo:
20

Za zidovi newgatske ječe je bil sklenjen dogovor: obsojenec pristane na poroko z vihravo dedinjo in jo tako reši pred neželenim dogovorjenim zakonom. Za to uslugo bo dobil eno noč neizmernega užitka. Odmev poročne zaobljube se še ni polegel, ko je bila obljuba prelomljena. Čutna sleparka je pobegnila in tujca, s katerim se je poročila, prepustila vislicam, ki so ga čakale. Toda Ruark Beauchamp je zdaj s srcem in dušo za vedno povezan z vihravo, silovito in omamno Shanno ter jo bo našel, tudi če ji bo moral slediti v pekel … ali raj, kajti Ruarkove strasti ne morejo zadržati nobene rešetke ali ječa. Nobena rabljeva zanka ga ne bo prikrajšala za to, kar mu pripada.

Komentarji:

  1. nika88 16/07/2013 14:28

    Meni pa ni bila tako všeč. Na trenutke mi je šla že zelo na živce in preveč se ponavlja. Glavna junakinja je vedno jezna in trmasta, maščevalna, junak pa se klanja in podreja. In knjige nekako sploh nisem mogla prebrat do konca. Koncept je super, veliko se dogaja, vendar se med junakoma preveč ponavlja vse.

  2. ina 10/09/2013 22:26

    Sedaj sem prebrala šele prvi del zgodbe – in sem morala pogledat komentarje :) In morem se strinjat z niko88, saj je Shanna res preprosto – jezna…besna…razdražena… In to skozi celo prvo knjigo! Težak, razvajen karakter. Morda je res preveč poudarka na tem in zato to postane moteče, ko pa je on tako potrpežljiv in ljubeč.
    Zdaj me pa zanima kaj se bo zgodilo dalje, upam da se glavna junakinja malo umiri in popusti. Čeprav ne dvomim da bo še veliiiko zapletov.

  3. Lina 25/11/2013 12:43

    Odlična knjiga, težko odložljiva zame nič dolgočasna…. uau…. Woodiwissova in Garwood sta zame daleč najboljši pisateljici zgodovinskih romanov.

  4. G2 25/11/2013 13:28

    Tudi meni je bila knjiga zelo všeč. Prvič sem jo prebrala pred nekaj leti, sedaj sem jo prijela v roke že drugič.

  5. michelle 11/05/2018 19:22

    Všečna zgodba: romantična, strastna… Sicer je res, kot so že predhodnice napisale: Shanna je na začetku precej nadležna: razvajena bogatašinja, ki je navajena, da dobi vse, kar si zaželi. Žal pa tokrat naleti na Ruarka, ki pa se ji ne pusti kar tako… in tukaj se prava zgodba šele začne! :)

Napiši komentar