Ponosna srca

Ponosna srca

Avtor: JULIE GARWOOD
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Gentle warrior

* * * * ½ 51 vote
Oceni knjigo:
17

Lepa Elizabeth Montwright je dama plemenite krvi in ponosnega duha. Ko vso njeno družino, razen mlajšega brata, surovo pokoljejo sovražniki, priseže maščevanje. Mimogrede reši življenje težko ranjenemu baronu Berkeleyju, ki zaščiti njen dom pred sovražniki. Načelen, neustrašen in nadvse postaven bojevnik pa se zaplete v mreže ljubezni, ki v svojo sredo neustavljivo vlečejo tudi zlatolaso Elizabeth. Ji bo z njegovo pomočjo uspelo kaznovati morilce in si povrniti, kar pripada njej in njenemu bratu, zakonitemu dediču posesti?

Komentarji:

  1. S.Girl 24/01/2017 9:42

    Moja prva prebrana knjiga od te pisateljice. Njen stil pisanja mi nekako najbolj ne ustreza. Sama vsebina zgodbe je sicer dobro zamišljena, a ni napisana s tistim žarom, kot ga premorejo nekatere pisateljice, denimo Woodiwissova … Nikakor ne morem reči super, še manj pa wauu, zato bom rekla, je za prebrat, če nimaš nobene druge pri roki …

  2. Irena 07/02/2021 23:07

    Meni zelo všečna zgodba, duhoviti dialogi, kot je običajno za to pisateljico. Pri zgodbi me je zelo pritegnilo, da ne olepša krutosti, vendar jih “zapakira” v sprejemljiv okvir; Elizabeth pa kot veliko junakinj v drugih zgodbah, ni le nemočno, ubogljivo in plah dekle, ampak je srčna in pogumna oseba, ki večkrat preseneti barona. Dam ji oceno 5.

Napiši komentar