V okovih ljubezni

V okovih ljubezni

Avtor: ROSEMARY ROGERS
Serija: Russian Connection, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Bound by love

* * * *   39 vote
Oceni knjigo:
64

Leonida, nezakonska hči ruskega carja, obišče posestvo vojvode Huntleyja. S sabo nosi kup skrivnosti, povezanih s tajno nalogo, ki jo mora čim prej opraviti. Pri iskanju skrivnih pisem v Stefanovi ogromni knjižnici se izkaže za popolno gostjo in vohunko.

Stefan, vojvoda Huntley, je očaran nad Leonidino osupljivo lepoto in tančico skrivnostnosti, ki jo obdaja, in čuti neizmerno privlačnost do nje. Leonida pa … veže jo dolžnost do njene družine in domovine, zato se čuti razpeto med dolžnostjo in vedno bolj silovitimi čustvi do Stefana. Toda ko se nevarnost in poželenje zapleteta v nevarno mrežo vohunstva in prevar, sta junaka soočena z odločitvijo, ki jo lahko sprejme le ljubezen.


Komentarji:

  1. Lady Starlight 10/12/2014 13:10

    Zdaj, kolikor vem se že bolj kažejo možnosti za pravice, ampak nič še ni rečeno dokončno, tudi sama jo že komaj čakam. ;)

  2. monique 15/02/2016 14:46

    Mi je bila sicer prva veliko boljša, vsaj kakor se spomnim – je že minilo precej časa, ko sem brala 1del. Precej škoda, da niso prevedli še naslednje, ker Dimitri res vzbudi zanimanje ;)

  3. evi 17/02/2016 19:19

    Tudi zame je pisateljica, ki si zasluži globok poklon in zeloooo velika želja mi je, da bi prevedli še Dimitrija.

  4. Lady Starlight 23/05/2022 20:54

    Končno, končno! zunaj tretji zadnji del trilogije Malopridneževa čast – o zloglasnem in preklemansko privlačnem Dimitriju – tako v trdi kot mehki vezavi. na voljo pri Kiroji ali na facebook strani Anu Elara. Juhuhuhuuu.

Napiši komentar