Škrlatne noči

Škrlatne noči

Avtor: JUDE DEVERAUX
Serija: Edilean, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Scarlet nights

* * * *   34 vote
Oceni knjigo:
18

Sara Shaw je zaročena s šarmantnim in zapeljivim Gregom v Edileanu v Virginiji. Datum poroke je določen, cvetje naročeno; pripravljena je tudi poročna obleka, ki je v Sarini družini že več generacij. Toda le tri tedne pred poroko Greg sredi noči prejme telefonski klic in odide brez besed. Dva dni pozneje se na njenem pragu pojavi neznanec …

Mike Newland je detektiv pod krinko. Njegova naloga je uporabiti Sarine zveze in z njeno pomočjo izslediti žensko, ki je ena najrazvpitejših zločink v državi, hkrati pa tudi mati moškega, s katerim se Sara namerava poročiti. Mike je prepričan, da bo naloga preprosta – če bo le znal Saro prepričati, da mu bo zaupala. Toda še sanja se mu ne, kaj vse se skriva za to nalogo. Njegove vezi z Edileanom segajo daleč nazaj v leto 1941, ko je v mestecu živela njegova babica; čeprav se je zelo potrudil, da bi te vezi ostale skrite.

Ko se Mike in Sara bolje spoznata, ji zaupa skrivnosti, ki jih ni zaupal še nikomur. Sara pa Miku razodene stvari, ki jih Gregu nikdar ne bi mogla. Mike in Sara s skupnimi močmi rešujeta dve veliki skrivnosti. Bo porajajoča se ljubezen med njima dovolj močna, da bo zacelila rane iz preteklosti?

Komentarji:

  1. Erni 18/08/2013 13:52

    A se ve, kdaj mislijo prevesti še Promisses?
    Meni je drugače ta saga Edilean super in sem vse knjige prebrala na dušek – je pa res, da se vse knjige povezujejo in da je fajn, če prebereš vse, ker potem bolj poznaš ozadja likov, ki se pojavljajo v knjigah.

  2. Martina 03/09/2015 9:56

    Zanimiva zgodba, ki te kar posrka vase. Čista 5.

  3. romantic soul 22/11/2015 13:07

    Kako se pa imenuje četrta knjiga v seriji edilean?

Napiši komentar