Valovi strasti

Valovi strasti

Avtor: KRESLEY COLE
Serija: Brata Sutherland, 2. knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Price of Pleasure

* * * * ½ 36 vote
Oceni knjigo:
22

Kapitan Grant Sutherland odpluje v Oceanijo, da bi poiskal Victorio Dearbourne, ki je pred desetletjem izginila na morju. Njenemu bolehnemu dedu da častno besedo, da jo bo našel in pripeljal nazaj. Toda prvič, ko uzre zdaj že odraslo Victorio, vsi njegovi častni nameni v hipu izpuhtijo. Tori uživa v svobodi in spontanosti in nikakor ne želi biti rešena, še najmanj od hladnega, ponosnega kapitana Granta. Medtem ko jo ta prepričuje, naj zapusti svoj otoški dom, ona v njem zasluti moškega, ki hoče več od življenja. Moškega, ki se je nekoč znal smejati in hrepeni po njej, a si ne upa vzeti, kar mu ponuja. Ko se Grant vendarle spusti z vajeti, se mora Tori odločiti, česa si bolj želi – svobodne neodvisnosti ali edinega moškega, ki bi lahko ukrotil njeno divje srce.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 23/09/2013 15:53

    Hehe Vijolica, tudi meni je žal, da ni bil Ian bolj priden, da bi si svojo zgodbico prislužil. ;)

  2. didi 24/10/2013 11:40

    Zelo lepa, romantična , strastna tako kot prva, ampak o Ianu pa bi vseeno rade še brale

  3. akasha 23/11/2013 9:03

    vznemirljiva zgodba,pritegne te kot magnet in knjigo ne odlozis dokler je ne preberes do konca…4+

  4. Lillly 22/07/2014 14:19

    Zelo dobra knjiga!
    Odlična zgodba – romantična, strastna… TOP! Prve knjige (še) nisem prebrala, tako da ju ne morem primerjati…. se pa strinjam z didi – upam, da bo pisateljica napisala še knjigo o Ianu :)

  5. Mrs. Darcy 19/09/2014 8:59

    tudi drugi del je enkraten. Vse je super, karakterji, tempo, zaplet

    moja ocena -10

  6. zarja 12/04/2015 12:16

    Super, super, SUPER! Zelo sem uživala ob branju! Ali morda katera ve če je kakšna možnost še za tretjo knjigo o bratrancu Ianu? Ker se mi zdi, da bi se tudi o njem dalo zeloooo dobro zgodbo napisat…. ;)

  7. thetjasap 11/07/2017 20:16

    Super zgodba, čeprav mi je bila prva dosti boljša in mi je malo žal da sem si drugi del kupila, če ga primerjam s prvim seveda. Kot zgodba mi je bila na začetku všeč, ampak je bil problem da sem kjigo konstantno primerjala s prvo, šele nekje na 3/4 sem prenehala ko sta se začeli plest vezi med Cammy in očarljivim sosedom, prej strasti nekako nisem zaznala med Grantom in Victorio. Od takrat dalje se mi je zdela knjiga tudi dosti bolj smešna. Najbolj me je zmotila, kako je Victoria vsakogar spraševala, če jo Grant ljubi, oz so ji ljudje sami govorili, da čuti nekaj do nje…. Še dobro da jo imam doma, da jo bom lahko še prebrala kdaj… Upam, da bo Ian dobil svojo zgodbo, ker jo bom definitivno prebrala :)

Napiši komentar