Zapelji me

Zapelji me

Avtor: J KENNER
Serija: Stark Trilogy, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Release me

* * * *   28 vote
Oceni knjigo:
21

Bil je edini moški, ki se mu nisem mogla izmakniti. In hkrati edini, ki se mu nisem mogla upreti.

Damien Stark bi lahko imel vsako žensko. Bil je privlačen, samozavesten in oblasten: dobil je vse, kar si je zaželel. In želel si je mene. Nisva se mogla odtrgati drug od drugega, skoraj brez nadzora naju je vleklo skupaj. Toda prav toliko, kot sem hrepenela po njegovi bližini, sem se njegove zahtevnosti tudi bala. Če sem se mu hotela predati, sem se morala soočiti z najtemnejšimi sencami iz svoje preteklosti – in tvegati, da naju bodo ločile.

Tudi Damienu so sledili pretekli demoni. Najino strastno razmerje naju je obsedlo, njegove skrivnosti pa bi naju skoraj uničile – zdaj in za vedno.

Komentarji:

  1. brči 08/10/2013 10:15

    Sabina, najlepša, najlepša ti hvala za ta odgovor. Se že veselim novembra.

  2. Tina 14/11/2013 9:33

    Super knjiga in škoda, ker ne prevedejo vseh treh delov in šele potem dajo v tisk..tako sem pa na trnih in čakam kdaj pride drugi del v knjižnico ;)..če še niste brali Sylvie Day in E. L: James potem vam bo ta knijga dala približek kaj vsa pri drugih dveh čaka…

  3. Meli 09/12/2013 20:36

    Žal jo moram pa jaz skritizirati. Julie Kenner, je v tem delu OGROMNO stvari povzela po 50 odtenkih in Crossfire. Drugi del je bil za malenkost boljši, a me žalosti, da se, če se že spravijo pisati določeno zgodbo, ne znajdejo po svoje in ustvarijo svojo zgodbo! Med branjem, me je bilo prav groza, ker sem skoz primerjala. Že pri Crossfire me je zelo motila podobnost zgodbe. Jezi me pa tudi to, ko kritizirajo E.L. James in 50 odtenkov, zraven jo pa vsi kopirajo!!! :( Ja, verjetno vam bo všeč, če prej ne boste prebrali zgoraj omenjenih, ki pa sta bili napisani prej.

  4. Inge 30/12/2013 9:34

    No erotičnih romanov sem se kar izogibala in tako nisem prebrala 50 odtenkov in S. Day, vendar že ker je ta knjiga v e izvedbi brezplačna sem jo prebrala..no to sem že vedla, da kakšen literarni presežek ne bo ampak moram reči, da me je pritegnila-pač itak glavni je sex &bogati in vplivni moški& lepa ženska..
    je pa res lahkotno branje :))
    Kakšna pa je trilogija 50 odtenkov in S.Day?

  5. aja 13/02/2014 20:42

    Se kar strinjam z Inge, je za prebrat, ni pa neki literarni presežek. Glede na ostale komentarje, se bom lotila še drugega dela. Moram pa pripomniti, da se mi zaradi te knjige (pa gre komaj za prvi del) zamerila beseda ‘punči’ :/

  6. Vročakri 04/03/2015 14:05

    Lahkotno branje, je za prebrat.

Napiši komentar