Tri neveste

Tri neveste

Avtor: JULIE GARWOOD
Serija: Claybornes' Brides , 2.,3.,4. knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: One pink, white and red Rose

* * * *   40 vote
Oceni knjigo:
43

Claybornovi iz mesteca Blue Belle v Montani, ki jih prvič srečamo v svetovni uspešnici Julie Garwood Vrtnica v divjini, navdušujejo na milijone bralk tudi v zbirki treh krajših zgodb. Trije vročekrvni bratje, ki so bili nekoč nenavadna ulična tolpa sirot, spoznajo, da lahko ljubezen uspeva na najbolj nepričakovanih krajih …

Rožnata vrtnica
Trmasti Travis se odpravi na potovanje, ki mu odpre oči za lepote Divjega zahoda in srce za Bostončanko Emily Finnegan.

Bela vrtnica
Zanesljivi in molčeči Douglas vedno rad priskoči na pomoč človeku v stiski – še najrajši pa odločni Isabel Grant.

Rdeča vrtnica
Razmišljujočega Adama bo neukrotljiva Genevieve Perry naučila pomembno resnico – da je človek resnično svoboden šele, ko sledi svojemu srcu.

Komentarji:

  1. saby 20/06/2014 10:52

    Njegov omamni poljub je res zelo dobra knjiga in upam da bodo nadaljevanja o tej družni prevedena :)

  2. Lady Starlight 20/06/2014 18:41

    Juuuupi, izšla je že Glasba senc pri M. :D Kako noro, noro se je že veselim. :)

  3. Lady Starlight 20/06/2014 18:41

    Saby nadaljevanja definitivno bodo, drugi del izide kmalu, tretji je pa tudi že v pripravi. :)

  4. Sabiy 24/06/2014 16:23

    res? potem pa komaj čakam :)

  5. Mrs. Darcy 29/09/2014 14:54

    Prebrala še zadnjo Garwoodovo knjigo in kakor je zamenjala celino, je za moje pojme poslabšala tudi kvaliteto. Ne rečem, da so slabe, ampak sigurno mi niso tako dobre, kot zgodbe iz GB.

    Od treh bratov mi je bil najbolj všeč Douglas in njegova zgodba. Adama sem vedno jemala za tako nestrasto in razsodno osebo, da me njegova zgodba ni prepričala.

    Cole je od teh bratov sigurno najbolj zanimiv in me zanima, kaj mu je pripravila.

    Zdaj moram pa poiskat pisateljico, ki bo lahko “nadomestila” Garwoodovo, saj imam po njej precej visoko zastavljene kriterije.

  6. urednica Maja 25/04/2015 22:33

    Še malo in v tisk bo šla zadnja knjiga iz serije o bratih Clayborne, Ko pride pomlad. Meni je bila knjiga zelo všeč, sem komaj našla čas za na vece it med urejanjem, hihi. Zelo napeta in zapletena zgodba, Cole je pa itak za uvozit in ožent (četudi se do zadnejag nisem mogla odločiti med njim in šerifom Danielom). A še kaj razkrijem, kaj se zgodi s Colom, al boste počakale na izid? Vas bo pa totalno pozitivno presnetil, garantiram!

    Mrs. Darcy: Lisa Kleypas je Garwoodki po stilu tesno za petami, kmalu bo natisnjena 3. knjiga iz serije o družini Hathaway, ki je res odlična – tko napisana, da sem se glasno smejala hudomušnostim, v štoriji pa je ves tisti prefinjeni glamur viktorijanske dobe, ki morda manjka Garwoodovi na Divjem zahodu. Pa tudi ona-on odnosov ima več kot Garwoodova, meni je bilo totalno simpatično.

    V tisku pa je še ena Amanda Quick, prva knjiga iz serije Dame z Razsvetljene ulice, Kristalni vrtovi. Uuu, ta zgodba je šele posrečena – malo detektivska, malo nadnaravna, angleško podeželje in veliko strasti. Se prebere v šusu, res dobro napisano!

  7. Lady Starlight 28/04/2015 14:48

    Ufff, urednica Maja, juhuhuuuu – najlepša hvala za te novičke. Komaj, komaj že čakam, da lahko na knjižne poličke dodam še eno Garwoodovo. Kdaj bosta pa še preostali dve, če se slučajno že kaj ve? Sem pa videla, da so v tisku že tudi Kristalni vrtovi od Quickove, a je to res? Pa je ta knjiga tudi zgo romanca ali bolj paranormalna knjiga? Načeloma imam sicer najraje njene tipične zgo romance, ampak od AQ bi si drznila poseči tudi po kaki paranormalni – ona mi je top avtorica. :)

    Hehehe, no, ko sem prebrala nadaljevanje vašega komentarja sem si že skorajda odgovorila na vsa vprašanja.

    Izjemna hvala za te dragocene, neprecenljive informacije, ki nam bralkam polepšajo dan. :D
    Vseh treh knjig se že izjemno veselim. :)

  8. Lady Starlight 28/04/2015 22:40

    Joj, pozabila sem še pa vprašati, urednica Maja, kakšnega žanra sta pa ti dve knjigi od Nore Roberts Neznana skušnjava in Neukročeno srce? A sta slučajno zgodovinski romanci? :D
    Hvala lepa za odgovor. :)

  9. urednica Maja 29/04/2015 8:11

    Serija Dame z Razsvetljene ulice od Amande Quick so zgodovinske romace s pridihom paranormalnega – ampak je nadnaravno samo v službi ljubezenske zgodbe, tako da vse skupaj izpade res top. Prizori zbliževanja glavnih junakov v skrivnostnih vrtovih pa so bolj romantični od vseh prizorov v zadnji Garwoodki iz serije Claybornovih. Tale Quickica bo res top, mene je ful presenetila, pa še prevod je resnično izvrsten in se knjiga prebere v enem zamahu, tako napeta je. In polna izjemno duhovitih dialogov med glavnima junakoma, ki se ravno prav bockata, da je hudomušno napeto. Garantiram, da vam bo všeč tako zgodba kot razvoj ljubezenskih dogodkov, glavna junakinja je ena mala tečkica, ki jo on s točno pravimi prijemi razume, da se krešejo iskre kot v ognjemetu. Knjiga se tiska, tudi naslovka je meni simpatična; izide 15. 5. 2015, torej čez dobra dva tedna.

    Še zadnji dve Garwoodki izideta: Rebellious desire 15. 3. 2016 in Prince charming 15. 6. 2016. Potem bomo za pokušino izdali nekaj iz njenih novih serij, in sicer Heartbreaker 15. 9. 2016 ter Mercy 15. 12. 2016.

    Nore Roberts žal ne poznam, jo je delala druga urednica (ista kot 4. del Sylvie Day).

  10. Lady Starlight 29/04/2015 14:26

    Super, super – sedaj, po vašem priporočilu se AQ še posebej veselim. :) Sem vam izjemno hvaležna, da ste jo ponovno uvrstili v program izdaj. :)
    Vidim, da v bodoče od MK lahko pričakujemo same dobre avtorice. :)

    Najlepša hvala za vaš razveseljiv odgovor. :)

  11. marjorie 02/05/2015 21:09

    Se že veselim vseh: A.Q., Garwood, Kleypas…Samo škoda, da bom zaradi tega Zakona o enotni ceni knjig, svojo zbirko oplemenitila šele čez nekaj let :(

  12. Lady Starlight 03/05/2015 12:34

    Tudi jaz se vseh noro veselim, ampak marjorie, če se bodo delala prednaročila ti ne bo treba čakati leta na oplemenitenje zbirke, je urednica Maja že posredovala naše želje naprej na prava ušesa.
    Jaz se v nobenem primeru ne morem vzdržati in vse knjige kupujem takoj po izidu – še posebej avtorice, katerih nadaljnih izidov si želim, to pa zato, ker se zavedam kakšni stroški so povezani z izdajo knjig in glede na to, da mi knjige nudijo tako veselje želim tudi sama prispevati k novim izdajam. :)

  13. zarja 10/06/2015 15:08

    Knjiga je super! Meni je bila najbolj všeč druga zgodba, sicer so bile pa vse odlične. Bravo Julie!

Napiši komentar