Ognjena nevihta

Ognjena nevihta

Avtor: BRENDA JOYCE
Serija: Bragg Saga, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Viscount who loved me

* * * *   38 vote
Oceni knjigo:
27

Divja in neukročena Storm Bragg se je vedno bolje počutila med svojimi konji kot v salonih uglajene družbe. Toda njena družina je odločila, da mora končno odrasti, si nadeti elegantno plesno obleko, ki bo poudarila njeno nevsakdanjo lepoto, in vstopiti v družbo.

Kmalu so ji za petami vsi za ženitev godni, uglajeni meščani. Brett D’Archand je uspešnež, ki se je povzpel brez tuje pomoči: nadut, neznosno privlačen, brezsramno čuten … in na lovu za ženo, ki bi mu prinesla ugled, po katerem hrepeni. Storm se, nevarno uročena, prepusti vrtincu strasti,  v katerem Brett ne izgubi le glave, ampak tudi srce.

Ko jima grozita škandal in poguba, jima ne preostane drugega kot poroka.

Komentarji:

  1. aja 18/10/2013 16:25

    *@lilija :)

  2. maxim 18/10/2013 16:56

    Enostavno svetovna.
    Ob branju prve knjige me je bolj kot nasilje samo presenetilo zanič zavedanje o spolnost, pa vem, da ni bilo v resnici nič boljše. Tudi v tej drugi je pisateljica poskrbela, da je skozi moje možgane zdrvelo dobro znano dejstvo, da je ta svet enostavno že od evik pokvarjen. “Tisto razmerje med…………………………..fujjjjjjjjjjjjjjjj.”

  3. Lady Starlight 19/10/2013 13:43

    Lilija res hvala za informacije, si prava zakladnica informacij. :)

  4. lilija 19/10/2013 18:10

    Malenkost, Lady Starlight ;)

  5. Inge 21/10/2013 15:33

    no kljub pozitivnim komentarjem je bila ta knjiga zame eno veliko razočaranje.. :(
    sploh ni nobene vsebine..razumem, da je starost 17 let Storm povsem normalna na tisto obdobje, vendar jo avtorica prikaže res kot otroka, ki se zmeraj jezi in edino rešitev najde v jezdenju.. mogoče je res divja, ampak samo to nam ostane, saj ni mi jasno kaj jo veseli, za kaj se bori,itd. no poleg tega da pogreša dom in diviji način življenja. Vsi se postavijo na njeno stran, ker je “bogi otročaj”.
    ne vem sploh kaj bi rekla o Brettu-pohotnež z eno mislijo, ki gre zmiraj v tisto smer..do Storm čuti poželjenje, kar naenkrat pa se spomni, da jo ljubi-od niča, saj se sploh ne pogovarjata..da ne omenim ko ga omamijo-no to mi je pa res že malo mimo!
    meni se zdi, da je ta roman bolj erotični kot kaj drugega..
    res veliko razočaranje in naslednjo s te serije dvomim, da bom prebrala!

  6. yudi 21/10/2013 20:47

    Se strinjam s tabo Inge, da kljub vsem pozitivnim komentarjem, ni bila taka da bi pustila pečat. Nekako mi stil pisanja te avtorice ni všeč. Jaz bom brala tudi še naslednje, mogoče me pa bo katera prepričala.

  7. angelika 24/10/2013 18:38

    V trgovini sem videla že tretjo knjigo Vijoličasti plamen.

  8. mikica 18/11/2013 0:48

    Pravkar prebrala. Komaj. Sama zgodba je ok, res spominja na Plamen in cvet . Ampak knjiga…. kot da bi brala obnovo knjige, ne knjige same. Pisateljici se je očitno zelo mudilo in je pozabila, da ni bistvo romanov v tem, da na hitro poveš zgodbo, ampak predvsem – kako jo poveš. Če ne bi bilo tako, bi vse me bralke imele dovolj že od tehle opisov ob knjigah in se branja sploh ne bi lotile.
    Glede na to, kako sem se proti koncu že prav mučila in kar preskakovala strani, da se je ja čimprej znebim (v nasprotju s kakšno dobro napisano knjigo, ko isti del tudi po večkrat preberem, pa malo vzdihnem, posmrkam…), naslednjih delov ne bom brala.

  9. marjorie 03/12/2013 18:19

    Tudi zame je ta knjiga eno veliko razočaranje…Še jo berem, brez užitka, vleče se kot slabo leto…Še prejšnja mi je bila boljša, kljub nasilju…

  10. danijelcka 26/12/2014 23:28

    Meni je bila pa superca, berem že tretjo…..

  11. Mrs. Darcy 04/03/2015 16:18

    Glede na to, da mi je bila prva všeč, mi je bila ta knjiga srednje všeč. Mene niti ni tako motila njena vihravost, saj je le poudarila njena nezrela in občutljiva leta. Prav tako njeno bojevitost in ponos.
    Bolj so me motili vedno isti stavki – kako je ona lepa in popolna; pa kako on možat in postaven … ja-ja, saj razumemo. Ni treba to napisat na vsaki strani – 2x.
    Drugače mi je bil pa zaplet in razplet kar všeč.

    Ocena -7/10

Napiši komentar