Strast

Strast

Avtor: MAYA BANKS
Serija: Breathless Trilogy , 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Rush

* * * ½   51 vote
Oceni knjigo:
20

Bila je prepovedan sadež. Mlajša sestra njegovega najboljšega prijatelja.

Gabe, Jace in Ash: trije od najpremožnejših, najvplivnejših mož v državi. Vajeni so dobiti vse, kar hočejo. In Gabe hoče uresničiti svoje fantazije o ženski, ki je bila prepovedan sadež. Zdaj pa je zrela kot medena hruška …
Gabe Hamilton je na svečani otvoritvi svojega hotela zagledal Mio Crestwell, ki je ravno vstopila v plesno dvorano. Že takrat je vedel, da bo šel zaradi svojih načrtov naravnost v pekel. Navsezadnje je Mia mlajša sestra njegovega najboljšega prijatelja. Le da zdaj ni več tako majhna. In Gabe je dolgo čakal, da utelesi svoja poželenja.

Tudi Gabe je nemalokrat nastopal v Mijinih fantazijah, vse odkar je bila kot najstnica noro zagledana v bratovega najboljšega prijatelja. Kaj zato, če je Gabe štirinajst let starejši? Mia dobro ve, da ne sodi v njegov svet, a kaj ko jo zdaj le še bolj privlači. Zdaj je odrasla in ni več razloga, da ne bi poskušala uresničiti svojih najskrivnejših želja.

Ko jo Gabe potegne v svoj provokativni svet prepovedanega poželenja, divje pohote in neustavljive sle, Mia spozna, da o njem in o njegovih oblastnih zahtevah še marsičesa ne ve. Njuno razmerje je strastno in obsesivno, a ko prestopita mejo skrivne spolne odisejade in zabredeta v nekaj globljega, njuni zvezi grozi nevarnost razkritja – preti ji izdajstvo, mnogo intimnejše, kot je katerikoli od njiju pričakoval.

Komentarji:

  1. Vročakri 18/11/2014 17:20

    Vse tri knjige so super za branje, priporočam!

  2. tašiy 30/12/2014 13:41

    zgodba se mi je sicer zdela super, ampak za moj okus preveč erotično, spominja že na kak pornič.

  3. Mateja 08/01/2016 18:17

    Zelo razočarana nad knjigo. Ocenila bi jo kot pornič brez vsebine.
    Niti slučajno me ne moti erotika ali pornografija, večkrat berem tudi takšne knjige. Najbolj me je razočaralo, da v knjigi ne najdem nikakršne vsebine oz.zgodbe.

  4. Mvugrac 18/06/2017 22:53

    Pa,po prvi put citam ovakvo stivo, i da, nisam previse odusevljena. Knjige su ok, ali nista vise od toga.

  5. nani 27/07/2017 14:31

    To je trdo erotična knjiga in ker rada berem to zvrst,sem ob knjigi uživala.
    Takoj se lotim naslednje… Poželenje. Gabe,Jace in Ash so res dobri prijatelji.

Napiši komentar