Nikoli tvoja

Nikoli tvoja

Avtor: J.A.REDMERSKI
Serija: Edge of never, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The edge of never

* * * * ½ 49 vote
Oceni knjigo:
15

Enaindvajsetletna Camryn že dolgo ve, da si ne želi življenja, ki bi teklo po ustaljenih tirnicah. Manjka samo še tragični dogodek, da se usede na prvi avtobus, ki pelje iz mesta, in se odpravi v neznano.

Andrew pokaže Camryn, kako je, če živiš po lastnih pravilih, kako prija, če se prepustiš svojim najglobljim, najtemnejšim hrepenenjem. Vseeno pa nad njima visi senca njegove skrivnosti. Ju bo združila … ali za vedno spravila narazen?

 

Komentarji:

  1. lunca 25/02/2014 20:56

    Na začetku branja so me obdajali malo mešani občutki, saj to ni tipična ljubezenska zgodba, ki smo jo vajene na tej strani.
    Poglavja si namreč podajata Camryn in Andrew, s svojimi občutki in pogledom na situacijo. A zgodba se bere tekoče in kar hitro sem padla v njun mladostniški svet. Mislim celo, da vsebina ponuja kar nekaj življenskih resnic in moralnih vrednot. Oba lika sta zelo izbrano dodelana, še posebej mi je bil všeč karakter Andrewa. :)
    Tudi strastnih prizorov se mi glede na dogajanje zdi čisto dovolj. Pisateljice pa ne bi mogla primerjati z nobeno drugo, saj je čisto svoja.
    Na koncu rečem lahko samo še to, da mi je bila knjiga všeč, in da ni ena tistih, ki se jo hitro pozabi.

  2. sabina 05/03/2014 18:21

    Mislim, da je to res zgodba, vredna branja. Kljub temu, da to ni klasična ljubezenska zgodba, je res čudovito branje. In mislim, da oznaka “najbolj seksi roman” nikakor ne sodi sem.
    Je zgodba, ki na določenih mestih spominja na roman Krive so zvezde, drugače pa je pripoved samosvoja, polna dogodivščin po zaprašenih cestah, motelih, lokalih, pod zvezdami….
    Andrew in Camryn sta dva mlada posebneža, obdana s svojo bolečino, ki razmišljata globlje kot drugi in hočeta raziskovati svet, hočeta izkusiti, kaj je življenje, ljubezen, svoboda…nenazadnje pa ugotovita, da sta si usojena. Ali pa ju bo njegova pretresljiva skrivnost ločila (več ne smem izdati)?
    Se tudi pridružujem mnenju Lunce. :)
    Ocena: 5.

  3. maxim 06/03/2014 9:39

    Lunca in Sabina
    s komentarjem sta vsekakor dosegli da bo knjiga v bližnji prihodnosti tudi malo moja.

  4. malazvezdica25 06/03/2014 10:29

    Pozdravljene punce! Tudi meni je bila zgodba zelo dobra. Se ze veselim nadaljevanja te zgodbe. Meni so rekli iz Ucil ,da naj bi bil konec marca ali v zacetku aprila. Tudi jaz ji dam oceno: 5.

  5. Mateja 09/03/2014 10:25

    Na začetku knjige sploh nisem vedela kaj naj si mislim o njej. Nič posebnega, presunljivega se ni dogajalo, pa vendar me je gnalo brati naprej. Vse dokler nisem prišla čez polovico, ko knjige več sploh nisem mogla odložiti. V knjigi je toliko toplih, pozitivnih misli, dejanj, da ne moreš ostati ravnodušen. Toplo priporočam in res sem radovedna kaj se bo zgodilo v nadaljevanju.

  6. aja 09/03/2014 15:27

    Nimam besed, s katerimi bi lahko opisala, kako zelo všeč mi je tale knjiga. Je neverjetno lepa, srce parajoča zgodba o resnični ljubezni. Res se te dotakne. Na trenutke sem imela solzne oči, smejala sem se in se na koncu zaljubila v oba junaka. Tale knjiga je res ‘tako’ dobra. To je bil road-trip do mojega srca. Le s težavo bom dočakala nadaljevanje…

  7. MR 10/03/2014 11:26

    Knjigo sem prebrala v soboto in še vedno razmišljam o njej. Super knjiga , všeč mi je ker je prikazano mišljenje obeh, super grajen odnos med glavnima junakoma.
    Ocena: 5++++

  8. maxim 14/03/2014 17:32

    Ekola, pa sem jo tudi jaz prebrala in glede na komentarje pričakovala dobro zgodbo.
    In tako začnem………….., začek nič posebnega, nič tako očitnega, kar bi namigovalo na oh in ah, ampak le do prvih trideset prebranih listov. Potem pa to postane čudovito topla, očarljiva in brez težav berljiva zgodba, ki na koncu bralca vrže s tira. Z moje strani šok in solze, a konča se tako, kot se za ljubezenski roman spodobi.

    Punce, to vsekakor morate prebrat, mene je očarala in težko bom čakala na nadaljevanje.

  9. Moni 23/03/2014 20:49

    Pozdravljene, redno prebiram vaše komentarje in s tem, si seveda tudi sposojam knjige v knjižnici. Toda ta knjiga me je pa res dobesedno vrgla na ‘zadnjico’. Tako, da sem se odločila, da za spremembo tudi jaz napišem kakšen komentar. Knjiga se mi je zdela res super, prebrala sem jo v enem dnevu in še res nikoli se nisem tako jokala zraven knjige, kakor sem se danes. Tako, da tudi jaz komaj čakam, da izdajo nadaljevanje te zgodbe. Dam ji oceno 5. Res vredno prebrat.

  10. pitija 19/04/2014 0:04

    Pozdravljeni.
    Meni se je knjiga zdela super. Sem potočila nekaj solz. Vredna branja in nakupa.Komaj čakam nadaljevanje.Ocena 5.

  11. nusa 06/05/2014 16:15

    Zelo lepa zgodba. In tudi jaz sem bila na koncu čist solzna…

  12. Mrs. Darcy 19/12/2014 9:52

    Odlična knjiga – čista petica!

    In ni mi všeč zavajanje z napisom “najbolj seksi roman leta”, saj ima vsebina za moje pojme poudarek na popolnoma drugih stvareh, kot pa na seksu.

  13. jagoda 09/08/2015 22:58

    Čudovita knjiga in ostala mi bo v spominu. Na koncu sem pa jokala kot otrok…

  14. akasha 19/01/2016 12:13

    v nasprotju z drugimi komentarji se je meni na začetku zdela najbolj zanimiva in sem kar čakala na razplet,nekje na polovici me je ze rahlo dolgočasila,pa sem jo brala naprej do konca;sicer lepa zgodba,vendar sem ze prebrala veliko boljsih;neke neustavljive privlačnosti ali izjemnih ljubezenskih prizorov/drame ni,tako da ko sem prisla do konca nisem bila ne presunjena ne pretresena.Ne vem,skratka: dosti boljsi začetek od konc,vsaj iz moje strani..malo pa mi je bila izmisljena;ker v resninem zivljenju,redkokdo ima na računu ze dovolj da lahko tako brezbrizno odide,ali te brani pred kom drugim in podobno;no ja,saj je vendar ljubezenski roman zato pa tudi beremo,ne? :) Mislim,da bi si vsaka zelela taksnega fanta ob sebi :)

  15. michelle 18/07/2016 20:02

    Pravkar prebrala…in se zaljubila v Camryn in Andrewa, v njuno potovanje, v njuno zgodbo. Njegovo pismo je tudi meni (tako kot Camryn) zlomilo srce. In nato se mi je dih ustavil za nekaj sekund, ker sem že mislila, da… ampak zgodba se zasuče, obrne…in sedaj me na polički čaka nadaljevanje.

    Ocena: seveda 5 :)

Napiši komentar