Škandalozna poželenja

Škandalozna poželenja

Avtor: ELIZABETH HOYT
Serija: Maiden Lane, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Scandalous desires

* * * ½   65 vote
Oceni knjigo:
10

Lahko pirat spozna, da edini pravi zaklad leži v ženskem srcu?

Rečni pirat ‘Očarljivi’ Mickey O’Connor se je povzpel iz največje revščine in postal kralj St. Gilesa. Karkoli si zaželi, to dobi – z eno izjemo. Silence Hollingbrook ga preganja v sanjah, odkar je preživela noč v njegovi postelji.

Silence je nekoč žrtvovala vse, da bi rešila ljubljenega moža. Po njegovi smrti je naposled našla mir, vendar se v njeno življenje vrne Očarljivi Mickey s ponudbo, ki je ne more zavrniti. Toda tokrat za njegove grehe ne bo plačala samo ona.

Ko se Mickeyju maščuje preteklost, mora ubraniti Silence pred neusmiljenim sovražnikom in se spopasti s čudovitimi čustvi, ki jih vdova prebuja v njegovem srcu. Ko pa bosta zrla v oči veliki nevarnosti, se bosta morala predati nečemu še veliko bolj strašljivemu … Pravi ljubezni.

Komentarji:

  1. aja 25/02/2014 23:04

    Obožujem tole knjigo! Še isto minuto, ko sem jo prebrala, sem si zaželela, da bi jo brala ponovno. Mickey in Silence delujeta odlično kot par. Pravzaprav sem komaj čakala, da to spoznata tudi sama in nam nato postrežeta z nežnostjo, čutnostjo, ljubeznijo, čustvi, ranljivostjo in še mnogo več. Nekateri deli knjige so bili napisani s tako ostrino, da mi je srce kar pokalo… zaradi Mickeya. No, izkazalo pa se je, da sem pravilno predvidevala kdo je Duh St.Gilesa :)
    Hoytova je zelo talentirana pisateljica, ki na koncu knjige rada ‘podraži’ bralca, ko ponudi iztočnico za naslednjo zgodbo. In jaz jo hočem takoj!!! Čista 5+.

  2. Lady Starlight 26/02/2014 10:12

    Aja, definitivno in povsem se strinjam s tvojim komentarjem, Mickey ponovno hard boy, ampak v srcu pa tako dober človek, da se kar stopiš. Noro mi je bil všeč, kakor tudi sama knjiga. Pa od strasti je kar prasketal obenem pa kot si napisala je bila knjiga prežeta tudi z nežnostjo, čutnostjo, čustvi in ranljivostjo. Hoytova je tudi meni neeeeznansko všeč. :) Tudi jaz komaj čakam na naslednjo, ki bo najverjetneje o Duhu St. Gilesa. ;)

  3. aja 26/02/2014 17:10

    @Lady Starlight, jaz se pa strinjam s tvojim komentarjem :) Res je Mickey bad boy z dobrim srcem ;) . In ja, naslednja knjiga je o Duhu St.Gilesa, baje je noro dobra. Jo komaj čakam!

  4. tinkibinki 27/02/2014 22:06

    super je

  5. G2 03/03/2014 15:36

    Enostavno čudovita. :) Komaj čakam naslednjo, čeprav sem že pri prvi knjigi pravilno uganila, kdo je Duh St. Gilesa.

  6. maxim 04/03/2014 13:41

    Tudi jaz sem jo prebrala in tako kot je Silence dobila odgovora na svoja dva vprašanja, preden je pristala v Michaelovi postelji, sem ob branju te resnično čutne in hrepenenja polne zgodbe dobila potrditev za svoji dve domnevi.
    Kot prvič-še preden sem jo sploh začela brat sem enostavno slutila, da bo ta zgodba tista prava in vražje dobra na kvadrat.
    Kot drugič-že od začetka sem imela na sumu, kdo je Harlekin z masko.

    Meni čudovita.

  7. sabina 17/03/2014 12:24

    Zelooooo vroče branje, ki te ne spusti iz rok, dokler ne prebereš zadnje strani. Všeč mi je bilo, da je vzporedno z zgodbo potekala tudi pravljična pripoved o Premetenem Johnu, ki se povsem sklada z zgodbo Mickeyja in Silence. Do sedaj najboljša knjiga Elizabeth Hoyt!
    Mickey me po svoje spominja na Billyja (Gaelen Foley: Neukročena Lady) zaradi svojih otroških žalostnih travm in svojega značaja. Ni samo zapeljiv, ampak tudi velikodušen kljub nagnjenjem k piratstvu. Ko pa dobi v roke Silence, je ne bo kar tako izpustil iz rok, pa tudi male Mary Drage ne (prav prikupil se mi je, ko ji je zapel pesmico, ki mu jo je kot otroku pela mama).
    Se že veselim nadaljevanja o našem slavnem, ali kot so dame v zgodbi rekle, “zelo resnem gospodu” Duhu iz St. Gilesa. :)

  8. didi 06/11/2014 13:03

    Čudovita knjiga, meni najlepša v tej zbirki, v kateri se prepletajo strast in žalost.Tako strahospoštovani Mickey pred katerim vsi trepetajo se vendarle izkaže za zelo dobrosrčnega in ljubečega človeka, ki pade na kolena pred Silence. Upam pa, da bo pisateljica napisala tudi zgodbo o Branu

  9. Mrs. Darcy 04/02/2015 11:16

    Tudi meni je bila super knjiga, ampak sta mi bile prvi dve še boljši.

  10. Pikajla 22/03/2023 15:12

    Super zgodba, super knjiga.

Napiši komentar