Poželenje

Poželenje

Avtor: MAYA BANKS
Serija: Breathless Trilogy , 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Fever

* * * *   27 vote
Oceni knjigo:
6

Gabe, Jace in Ash – trije od najpremožnejših, najvplivnejših mož v državi – so vajeni dobiti vse, kar hočejo. Čisto vse. In Jace hoče žensko, ki ga je povsem nepričakovano očarala …

 

Jace Crestwell, Ash McIntyre in Gabe Hamilton so že dolga leta najboljši prijatelji in uspešni poslovni partnerji. So vplivni, bogati in neustavljivo privlačni, Jace in Ash pa si delita vse – tudi ženske.

 

Ko se Jace in Ash zapleteta z Bethany, Jace občuti stvari, ki jih v življenju še ni izkusil: popolnoma in neobvladljivo ga prevzameta ljubosumnost in silna obsesija.

 

Jace Bethany noče deliti – z nikomer. Odločen je, da bo postal edini moški v njenem življenju, s tem pa ogrozi dvajsetletno prijateljstvo z Ashem. Bethany bo njegova in samo njegova. Četudi to pomeni, da bo prijatelju obrnil hrbet.

 

Komentarji:

  1. sabina 15/04/2014 10:33

    Zgodba je sicer že kar tipična kot vse ostale erotične zgodbe (bogataš in revnejše dekle, travme, dominanca in podrejenost), vendar je Banksova dobra v pisanju in me veseli, da je v vsako knjigo vključila druge glavne junake. Pri tej zgodbi mi je najbolj všeč, kako je Jace lepo poskrbel za Bethany, ki je za preživetje morala prevzemati različna priložnostna dela. Po trojčku z Ashom se v Jaceu prebudi silovita želja, da bi obvaroval Bethany in se odloči, da bo samo njegova. Vendar je tu njena preteklost (oziroma nekdo), ki grozi, da ju bo ločila.

  2. aja 15/04/2014 16:11

    @sabina, saj se vse povedala :) Moj dodatek naj bo le, da mi je bila prva knjiga bolj všeč.

  3. nencaaa 16/04/2014 8:53

    …..meni je pa ta druga bolj všeč…..prva preveč podrobnosti z 50 odtenkov…….se strinjam z Sabino, da je Banksova dobra v pisanju…….lahko berljivo…….

  4. maxim 23/04/2014 10:33

    Temu bi jaz rekla; “Novodobna Pepelka story”, ki je žal mogoča le še na papirju.
    Ga NI JUNAKA, ki ima vse in še več, kot Jace v tej zgodbi, pa še zmeraj trdi, da nekdo iz dna družbe živi v istem svetu. Že res da na istem planetu, a vse ostalo je mlatenje slame v prazno. Ampak ostaja tisto večno vprašanje ” Kaj pa ČE?” in ravno zato mi je zgodba všeč, tudi meni iz istega razloga kot ga je že Nencaaa v svojem komentarju navedla.

  5. Mrs. Darcy 12/09/2014 14:29

    Meni je bila pa v primerjavi s prvo knjigo ta precej brezvezna.
    V prvi sem začutila obojestransko naklonjenost, privlačnost, slo, ki se je lepa kopočila v obeh in ko sta se predala en drugemu, se je to čutilo.

    V tej knjigi mi je bilo pa vse skupaj preveč za lase privlečeno – celoten zaplet, kako sta se sploh spoznala in kako je postal obesen z njo. Preveč Pepelkasta zgodba, ki je žal nisem vzela za svojo.

    Zdaj se pa kar bojim prebrat tretjo

  6. nani 27/07/2017 14:38

    Uživala sem. Vedno me zelo prevzame zgodba, ko neko osebo potegnejo iz podna v sanjsko življenje.
    Veliko erotike in perverzije, ampak me ni motilo.

Napiši komentar