Tudi princi na belem konju razočarajo

Tudi princi na belem konju razočarajo

Avtor: MEGAN MAXWELL
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: Los principes azules tambien destinen

* * *     33 vote
Oceni knjigo:
8

Ali v ljubezni obstajajo tudi druge priložnosti? Preberite zgodbo o Samu in Kate ter Michaelu in Terry, pravljično ljubezensko zgodbo, ki se sprevrže v najhujšo nočno moro, in nočno moro, ki se sprevrže v pravljično zgodbo. So močnejše ovire, ki jim jih na pot nalaga življenje, ali ljubezen, ki veže njihova srca? To je roman o princih na belem konju, ki razočarajo, pa tudi o princesah… Si upate odkriti, kaj se je v resnici zgodilo?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/05/2014 15:06

    Uppps, po pomoti sem pritisnila na prvo zvezdico, ni bila mišljena kot ocena knjige, saj knjige namreč še nisem prebrala. Se opravičujem. :/

  2. sabina 26/06/2014 14:58

    Prijetno poletno branje ravno za na plažo. Nekaj zapletov, sicer pa lahkotno branje za vse romantične dušice.

  3. Imogen 27/07/2014 18:39

    Meni je bila fantastična. :)

  4. Mami 02/09/2014 21:11

    Katastrofalen, dobeseden prevod! Nemogoče jo je brati, ker so stavki tvorjeni tako čudno. Ali lektor mogoče ni doštudiral slovenščine?? Skoraj vedno preberem knjigo do konca, za tole se pa nisem mogla prisiliti, da bi prebrala še drugi del.
    Isto velja za drugo knjigo iste pisateljice (Spominčice), ki je še slabša za branje in sem jo tudi odložila po prebranem prvem delu. Knjig te pisateljice že ne bom več brala! Škoda časa zanje!!!!

  5. Angelika 03/09/2014 18:42

    Jaz sem obupala na polovici, enostavno dolgočasna.

  6. anita 19/09/2014 21:17

    Ravno jo berem…. pa sem morala preveriti, če se še kateri zdi malo čudno napisana oz. prevedena. Hči v knjigi opazi, da je njen oče postal zrel moški(katera hči pa vidi svojega očeta tako?),….pa še polno napak oz. prav butasto napisanih stavkov. Sama zgodba mi je zanimiva in jo bom prebrala do konca, čeprav že sedaj predvidevam kakšen bo konec. Aja pa še to: trije manekeni-popolni lepotci peljejo mamico in teto na zmenek (kot da bi jaz v osnovni šoli pisala domišljijski spis) hehe…..pa na zajtrku imajo glavno zvezdo Twilight-a….. v bistvu jo bom prebrala ravno zato, da vidim, če mogoče še Brad Pitt pride na večerjo hehe..

  7. Mirjam 02/08/2015 9:38

    Se pridružujem mnenju Mami in Anite. Katastrofa od prevoda, oz. po prevodu bi jo lahko nekdo, ki se spozna na to prebral in popravil, ker bi bile knjige te pisateljice lahko enkratne.

  8. Anja 23/03/2016 23:22

    Morem reci, na vse kritike se meni zdi knjiga prav cudovita. Zgodba je ganljiva z polno prepleti, spletki…. Meni je bila zelo vsec

Napiši komentar