Polnočna dama

Polnočna dama

Avtor: TESSA DARE
Serija: The Spindle Cove, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A lady by midnight

* * * * ½ 30 vote
Oceni knjigo:
16

Potem ko je Kate Taylor dolga leta skrbela sama zase, je prijateljstvo in sprejetje našla v Spindle Covu, vendar pa ni nikoli nehala hrepeneti po ljubezni.

A niti pomislila ne bi na to, da bi jo poskušala najti v objemu desetnika Thorna. Poveljnik milice je strašansko čeden, vendar hladen kot kamen. Ko pa Kate poiščejo skrivnostni tujci, se Thorne razglasi za njenega zaročenca. Trdi, da je to storil le zaradi Katine varnosti. Zakaj pa je potem v njegovem poljubu čutiti zatajevano strast?

Že dolgo nazaj je Samuel Thorne svoje življenje posvetil varovanju Katine sreče. Želi le najboljše zanjo in ve, da to ni poroka z moškim, kakršen je on. Da bi preživel njuno začasno zaroko, se mora držati stran od njenega mamljivega telesa in njene tople nasmeške pregnati iz svojega dotolčenega srca. To je najtežja bitka njegovega težkega bojevniškega življenja … in prva, v kateri se zdi obsojen na neuspeh.

Komentarji:

  1. monique 11/05/2017 17:57

    Tessa je tudi v tej knjigi ustvarila zelo ljubko in zabavno zgodbo, čeprav moram pa reči, da mi ni ravno med njenimi najljubšimi. Malo je preveč dramatično, še posebej na koncu, da potem že kar malo absurdno izpade vse skuapj. Ampak mi je bil pa staršno všeč Thorne :D in se že veselim, da preberem naslednjo knjigo.

Napiši komentar