Popolna sreča

Popolna sreča

Avtor: CARLY PHILLIPS
Serija: Serendipity's Finest , 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Perfect fit

* * * *   18 vote
Oceni knjigo:
5

Mike je samozavesten, na videz neobčutljiv brezbrižnež, ki nikakor ne more ostati na enem mestu, v enem poklicu, z eno žensko. Ko njegov očim zboli, se vrne v mestece, kjer je preživel mladost in od koder je pobegnil, takoj ko se je pokazala priložnost, da bi se ustalil. Cara je tesna prijateljica Mikove družine in njegova sodelavka na policijski postaji. Skupaj sta par, ki si noče priznati neizmerne privlačnosti, ki vlada med njima in vse hitreje prerašča v ljubezen. Čustva med njima trepetajo, od medsebojne privlačnosti se krešejo iskre, vse skupaj pa povezuje njuna intuitivna zmožnost prilagajanja v najranljivejših trenutkih. Tudi če si tega nočeta priznati, sta skupaj kot ulita.

Sladostrastno čutna pripoved, polna drznih erotičnih prizorov, se prepleta z zgodbo iz preteklosti, v katero je vpleten Mikov biološki oče. Cara in Mike tudi kot policista delujeta usklajeno in odkrivata presenetljive dogodke iz preteklosti.

Pisateljico Carly Phillips slovenski bralci že poznate po treh ognjevitih zgodbah s prepričljivimi značaji, strastnimi srečanji in živahnim razvojem dogodkov. Tudi tokrat ni nič drugače. Zajemite sapo: zajel vas bo vrtinec čustev in čutnosti.

Komentarji:

  1. sabina 06/09/2014 21:14

    Luštna, simpatična zgodba z erotično primesjo, ki ni moteča in poudari bojevanje dveh utrjenih značajev. Kar se na začetku kaže kot zgolj kratka afera, se nato spremeni v ljubečo resno razmerje. Mislim pa, da bo naslednja zgodba še boljša, me je že pritegnil opis odlomka! :)

  2. Angelika 17/10/2014 18:22

    Se mi zdi, da je vsaka njena knjiga boljša.

  3. maxim 28/10/2014 18:13

    Čeprav to ni noben oh in ah presežek je zgodba lepa in zanimiva do te mere, da se knjiga tekoče in brez težav prebere. Luštno je tudi to, da gre za serijo po seriji in imamo možnost izvedet kakšno malenkost o junakih, ki jih že poznamo. in tudi meni je všeč opis odlomka za naslednjo zgodbo, obetavno ni kaj.

  4. mbo 10/03/2017 11:32

    Supr knjiga

  5. Maja 14/01/2019 17:21

    Odlična zgodba z dobršno mero drame, humora in erotike. Dobro zimsko branje. Razumljiva ženska in fant, ki nikakor ne more ostati na enem mestu in enem poklicu se prav lepo ujameta in sta skupaj zelo lepo ulita. Odlično branje :)

Napiši komentar