Ta moški

Ta moški

Avtor: JODI ELLEN MALPAS
Serija: This Man Trilogy, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: This man

* * * *   56 vote
Oceni knjigo:
8

Dobrodošli v čutnem svetu Tega moškega …

Mlada notranja oblikovalka Ava O’Shea ne ve, kaj jo čaka v Dvorcu, razkošnem podeželskem hotelu na obrobju Londona. Najverjetneje le povsem vsakdanji posvet z dolgočasnim ostarelim bogatašem. Ampak namesto njega Ava spozna Jesseja Warda – osupljivo čednega, strahovito samozavestnega plejboja, ki pri iskanju užitkov ne pozna meja.

Ava si ne želi, da bi jo ta moški privlačil, in vendar ne more nadzorovati neobvladljivega poželenja, ki ji ga vzbudi prav on. Zaveda se, da njeno srce ne bo preživelo brez ran in notranji čut ji na ves glas dopoveduje, naj zbeži, vendar je Jesse ne namerava kar tako spustiti. Imeti hoče prav njo in zelo odločen je, da jo bo tudi dobil.

 

Komentarji:

  1. maxim 02/09/2014 15:53

    Čeprav naj bi tole zgodbo primerjali z 50 odtenki, je meni neprimerno bolj všeč. Ima konkretno zgodbo in je ni lih sam sex, pa še jokala sem ene parkrat. Pisateljica si je po koncu prvega dela pustila resnično veliko maneverskega prostora za nadaljevanje zgodbe in jaz jo bom gotovo brala.

  2. sabina 02/09/2014 18:55

    Meni ni bila preveč všeč. Junak je za moje totalno antipatičen, zgodba pa mi tudi ni potegnila preveč.

  3. Saby 05/09/2014 15:48

    Odlična knjiga :) na koncu sem se od pa frustracije skoraj zjokala, ter sem bila zelo jezna ker sem morala še dva meseca čakati na naslednji del, vendar se je seveda izpačalo :) to knjigo pa priporočam vsem, ker je veliko več kot navaden erotični roman in bralca kar potegne vase, ter se ne moreš odtrgati od nje :)

  4. neja 08/09/2014 17:53

    Prebrala sem oba dela in moj zaključek: bolje kot 50 odtenkov, a še vedno zgodba o seksu in ne o ljubezni. Punca delue preotročje; glede na to, da v osnovi sprejema njegovo dejavnost in večinoma pusti, da fant z njo pometa po svoje, se zdijo njeni izpadi skoraj neupravičeni. On pa tudi meni ni preveč simpatičen.

  5. Patyika 30/11/2015 16:32

    Vse tri knjige so Top res….sploh ne mors odložit knjig,dokler ne prebereš do konca vse tri…

  6. michelle 13/11/2017 21:45

    Meni prvi del ni bil všeč. Nisem zaznala nobene zgodbe, posebnega dogajanja ni bilo. Glavna junaka nimata izdelanih karakterjev … v glavnem: matranje čez cel prvi del. Ko sem prebrala zadnjo stran in knjigo zaprla, sem se vprašala kaj sem sploh brala.

    Ker pa je ogromno pozitivnih komentarjev, in ker mi je knjigo priporočila tudi prijateljica, ji dam še eno šanso… tako, da bom začela brati drugi del. Upam, da me ta malo bolj prepriča…

    Moja ocena: 2.

  7. Mimi 23/12/2020 7:47

    Prebrala sem že ogromno takšnih in drugačnih ljubezenskih romanov, ampak moram reči, da je bil ta res nekaj najslabšega kar sem prebrala. Sploh je nisem mogla dokončati. Grozljivo! Popolnoma brez zgodbe in to je najslabša možna varianta knjige. Vse osebe brez karakterjev, privlačnost med glavnima osebama je bila edino v besedi, jaz je nisem začutila nikoli. Vedela sem, da se na koncu skriva neka resnica o Dvorcu, ampak enostavno je bila knjiga tako strašansko neberljiva, da me niti to ni zanimalo. Odsvetujem!

  8. Lunanai 30/12/2022 22:27

    Top knjiga kaj šele celotna zbirka knjig. Več kot navdušena nad prvim delom.. In sedaj požiram vsako naslednjo knjigo o Wardu. Noro!

Napiši komentar