Poželjivec

Poželjivec

Avtor: JULIA QUINN
Serija: Bridgerton, 6.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: When he was wicked

* * * * ½ 30 vote
Oceni knjigo:
4

Michael Stirling, razvpiti londonski poželjivec, je bil od nekdaj veliki ljubitelj žensk. Neskončno rad jih je osvajal, se zapletal z njimi v ljubezenske igrice in se prepuščal njihovim poželjivim rokam. Pa vendar se ni še nikoli zaljubil v nobeno od dam, ki jih je tako vneto zapeljeval. Vse dotlej, dokler ni spoznal čedne, bistre in duhovite Francesce Bridgerton …

Na Michaelovo veliko žalost se je Francesca poročila z njegovim bratrancem Johnom, Michaelu pa ni preostalo drugega, kot da jo še naprej občuduje le na skrivaj, saj ji svoje goreče ljubezni ni mogel izpovedati.

A potem se je na lepem vse obrnilo na glavo … Bo Michael zdaj le zbral pogum in bo povedal Francesci, kaj čuti do nje? Bo njegova oboževana ženska v njem večno videla le dobrega prijatelja in zaveznika, ali pa bo začela do njega čutiti še kaj več?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 07/09/2014 19:48

    Lepa zgodba. Michael je živi dokaz zato kako lahko videz vara. Navzven je čuten lahkoživec, resnica je ta, da na skrivaj ljubi le bratrančevo ženo. Usoda mu da možnost, da si jo pridobi, ko njegov bratranec umre, on pa pod občutki krivde leta trpi, preden oba dojameta, da ne smeta zamuditi priložnosti za ljubezen – res lepa in pretresljiva zgodba. Julia Quinn se je ponovno izkazala. :)

  2. sabina 12/09/2014 20:16

    Wow, tale zgodba pa je name naredila poseben vtis.
    Posebej se mi je prikupil Michael s svojo vdanostjo in ljubeznijo do precej čustveno zmedene Francesce, ki ne verjame, da se bo še kdaj poročila iz ljubezni, ko ji umre ljubljeni mož, vendar pa Michael ne odneha. Sicer trpi pod občutki krivde, vendar tako ljubi lepo, a čustveno nedostopno vdovo, da se ji začne približevati. In tisti poljub v njegovi spalnice zapečati njeno usodo, čeprav se tega ona še ne zaveda.
    Kljub temu, da Michaela zavrača, da bi se poročil z njo, se Francesca ne more upirati privlačnosti, ki je med njima zelo otipljiva. Nazadnje je Michael končno poplačan za vse svoje trpljenje in ljubezen, ko mu Francesca prizna svoja globoka čustva.

  3. maxim 28/10/2014 18:30

    UH, pismo rosno, ne zgodi se ravno vsakič, da bi po prebrani knjigi ostala brez besed in nobena skrivnost ni, da tale Bridgerton serija ni ravno moja top izbira. Ampak prebrala sem vse doslej in prebrala sem tudi tole. Vendar obstaja razlika. Tale mi je “pognila” že kar takoj na začetku in na koncu sem ob nemalo solzah lahko samo nemo obsedela z dogim wouuuuuu……….., ki je prišel iz mene. Vmes pa sem vsakega posebaj in oba skupaj priganjala, naj se vendar malo zganeta. Meni odlična zgodba, ki zasluži bit prebrana.

  4. nani 25/09/2017 13:50

    Tudi jaz sem ob tej doživela wauu… efekt. Trpela sem z njima…postavila sem se v njun položaj…
    res ti zdrma čustva…ampak ali niso dobri prijatelji tisti, ki ti vedno privoščijo najboljše….

Napiši komentar