Na Škotsko z ljubeznijo

Na Škotsko z ljubeznijo

Avtor: KAREN HAWKINS
Serija: MacLean Curse, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: To Scotland with love

* * * ½   37 vote
Oceni knjigo:
6

V tej bitki spolov avtorica uspešnic New York Timesa sooči arogantnega škotskega lorda z neobičajnim prekletstvom in trmasto dedinjo, ki ima rešitev za vsako težavo … razen za svoje srce.

Ko lord Gregor MacLean izve, da je njegovo prijateljico iz otroštva Venetio Oglivie ugrabil lovec na bogastvo, se vneto požene za njima na Škotsko.  Venetino srce jo je tokrat spravilo v resnično velike težave: če je takoj ne reši, bo presneta deklina zaradi škandala izobčena!

Venetia, ki je edina razumna članica družine, je prepričana, da lahko reši vsako težavo, tudi to. Ko jo besen Gregor reši in za to pričakuje globoko hvaležnost, se začno med njima kresati iskre. Zaradi nepričakovane nevihte sta ujeta v gostišču in Gregor spozna, da njegova čustva do Venetie niso zgolj prijateljstvo.

Komentarji:

  1. sabina 29/09/2014 15:24

    Če pričakujete strastno romanco, je tu malce drugačna zgodba. Je zelo malo ljubezenskih prizorov, ampak zgodba je kljub temu zelo pestra, duhovita in iskriva. :) Oba – Gregor in Venetia – se zagrejeta eden za drugega, iz prijateljstva se rodi poželenje, nato pa ljubezen. Ampak……zgodba se zaplete. Le kaj bi brez zapletov, kajne drage dame? ;) Gregor s svojim prekletstvom povzroči snežni vihar in tako v nekem gostišču pride do zabavnih, tragikomičnih dogodkov, ki jih prispevajo še druge osebe, kot npr. vihravi in hm, malce butasti Ravenscroft, potem na videz zelo tarnajoča, v resnici pa dobrosrčna gospa Bloom in drugi. Duhovito!

  2. Lady Starlight 13/10/2014 10:24

    Kakšna ena sama posrečena kolobocija smešnih zmešnjav je bila pa tale knjiga. Sem se tako nasmejala ob njej. Res kot pravi sabina, mogoče ni tako strastna, mogoče niti ni ljubezenska zgoba tako izjemno v ospredju, ampak je celotna knjiga tako posrečena, da je joj. Bila mi je zelo všeč, veliko bolj od prve. Gregor pa just my tipe of the men. ;)

  3. G2 14/10/2014 11:40

    Lepa, se pridružejme gornjima kometarjema.

  4. Mrs Darcy 17/11/2014 16:16

    Knjiga je simpatična in za prebrat, nikakor pa ne bi rekla, da je naredila vtis name.
    Zaplet je sicer simpatičen, MacLeanovo prekletstvo tudi tej knjigi daje en poseben čar, ampak sem pričakovala bistveno več.

  5. maxim 12/12/2014 21:03

    Tudi jaz sem mnenja, da je zgodba za prebrat, me pa niti slučajno ni prepričala.

  6. S.Girl 05/01/2017 10:00

    Se popolnoma strinjam z Mrs Darcy. Absolutno sem pričakovala vznemirljivo in strastno romanco med Gregorjem in Venetio, ko se zaradi nepričakovanega snežnega meteža skupaj znajdeta ujeta v gostišču, a sem dobila le eno “zmešnjavo” preveč stranskih likov.

Napiši komentar