Uklonjena

Uklonjena

Avtor: EMMA CHASE
Serija: Tangled, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Twisted

* * * ½   22 vote
Oceni knjigo:
4

Ko spontan in brezskrben moški zaživi s previdno in odgovorno žensko, se morata zaljubljenca slej ko prej nekoliko ukloniti.

Na svetu obstajata dve vrsti ljudi: tisti, ki najprej pogledajo levo in desno, ter tisti, ki se enostavno poženejo naprej. Sama sem vedno raje vse preverila. Naredila načrt. In bila previdna. Potem pa sem spoznala Drewa Evansa. Bil je tako vztrajen. In tako prepričan o samem sebi. Zato se mi z njim ni bilo težko pognati naprej.

Ste mislili, da bova z Drewom skupaj odjezdila proti sončnemu zahodu in živela srečno do konca svojih dni? Tudi jaz. Življenje pa je polno razpotij in Drew je izbral svojega. Pravzaprav se je skušal odločiti za oba – vi pa že veste, da tako pri meni ne gre. Zato sem se vrnila v Greenville, da bi bila nekaj časa sama … no, bolj ali manj sama.

Navada je namreč železna srajca in včasih se je treba vrniti tja, kjer se je vse začelo, da bi lahko nadaljevali svojo pot.

Emma Chase nadaljuje vznemirljivo zgodbo, ki jo je začela snovati v delu Ujeta v mrežo.

Komentarji:

  1. sabina 17/10/2014 20:28

    Ne vem ali je kriv prevod ali kaj, ampak meni Chaseova ne potegne ravno najbolje. Sicer mi je bila ta zgodba za kanček bolj dinamična in bolj zanimiva, ampak se mi zdi, kot da avtorica preveč hiti s pisanjem in zgodba deluje bolj plehko. Škoda, ker je nekaj dialogov prav posrečenih. Tiste, ki pa vas je Chaseova pritegnila, potem vam bo tudi ta zgodba pisana na kožo. Tokrat je zgodba predstavljena s strani Kate in kako ona doživlja burno razmerje.

  2. eti 28/10/2014 0:37

    Meni je bila knjiga odlična. Ja, mogoče na trenutke napisana površno, pa vendar bistvo zgodbe je odlično zajeto. Na trenutke kar čustveno. Je pa, vsaj pri meni, zelo odvisno dojemanje knjige na podlagi knjige, ki sem jo predhodno prebrala. Me že zelo zanima o čemu bo govoril tretji del.

  3. maxim 26/03/2015 10:03

    Čist solidno branje za sprostitev. Neki juhuhu pa to res ni.

  4. karina 12/04/2015 13:37

    Nadaljevanje je zelo dobro. Sploh ko prideta do te tocke, ko Drew zavozi iz razloga ker mu njegov ego pac ne pusti da se pusti “prevarat”, a se potem vse izkaze da je popolnoma drugace. In ko koncno dojameta oba s Kate kaj sta nardila.. no to je konec tapravi :))

Napiši komentar