Karte v rokah gospe Drew

Karte v rokah gospe Drew

Avtor: CARLA KELLY
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Mrs. Drew plays her hand

* * * ½   48 vote
Oceni knjigo:
14
Ko ti usoda zapre vrata, se nekje drugje odpre okno …Roxanna Drew je mlada vdova, ki se je po moževi smrti prisiljena soočiti z moškimi, ki imajo veliko več denarja kot vesti. Skoraj popolnoma obubožana, a obdarjena z milino in neprekosljivo lepoto, se Roxanna zateče pod okrilje lorda Winna. Prav možatega Winna pa je preteklost tako zaznamovala, da zdaj ne zaupa več nobeni ženski, še posebej ne tistim, ki si želijo postati njegove za vedno. Se bo spremenil, ko bo skozi vrata na njegovo posest vstopila ženska s čudovitim nasmehom in nepozabnimi rjavimi očmi? – P

Komentarji:

  1. sabina 08/10/2014 11:19

    Prelepo, očarljivo nežno in srčno branje o mladi žalujoči vdovi in o simpatičnem lordu, ki nosi v sebi nezaceljene rane. Zgodba se me je res dotaknila. Ni tipična zgodovinska romanca, je pa vsekakor vredna pozornosti za vse, ki verjamete, da se je možno ponovno zaljubiti kljub slabim izkušnjam in za vse, ki imate rade romantiko. Ljubezenski prizori so skopi, več povedo dialogi in čustveni razvoj junakov.

  2. lunca 08/10/2014 16:22

    Sabina, tako lepo si opisala vsebino zgodbe, da sploh nimam kaj dodati.
    Rečem lahko samo še to, da se je tudi mene zgodba izredno dotaknila in sploh se ne spomnim, kdaj sem nazadnje prebrala tako srčno napisano ljubezensko zgodbo.

  3. G2 13/10/2014 7:15

    Čudovita zgodba. Ne vem, kdaj sem nazadnje prebrala knjigo s tako prijetno vsebino. Preberite, ne bo vam žal.

  4. lilija 27/10/2014 12:04

    Knjiga je dokaz, da za to, da prikažeš zgodbo, polno romantike, ni potrebno, da polovico knjige opisuješ strastne prizore, ki mejijo že na pornografijo. Zgodba ima ravno dovolj duhovitih dialogov, prikupnih otrok, nežnih čustev, zapletenega ozadja in močnih osebnosti, da te enostavno ne izpusti iz svojega objema. Zagotovo pohvale vredno za založbo, da se je odločila tudi za te zvrsti.

  5. Mateja 27/10/2014 21:06

    Mene je knjiga očarala. Vredna branja. :)

  6. Lady Starlight 29/10/2014 9:03

    Po elementih knjige me zgodba naj ne bi pritegnila, saj ni niti malo strastna, jaz pa vsaj malo strasti med junakoma pričakujem, poleg tega je junakinja vdova, on ločenec (spet not my favorite tipe of hero and heroine) ;), pa še vizualno sem si v domišljiji mogla njega spedenati in ga povišati in mu definitivno odstraniti sivino. Ampak ko pa začneš brati zgodbo, te pa prevzame njena ljubkost in nežnost in je ne moreš odložiti, dokler je ne prebereš in ti je zelo, zelo všeč, navedeni dejavniki te pa prav nič ne motijo. :) Meni je bila všeč enako kot predhodnicam in jo toplo priporočam, veselim se že novih knjig založb KMŠ. Videla sem tudi, da so naslovnice prav poželjivo fantastične in prav vabijo k branju. ;)

  7. ana 02/11/2014 16:09

    Zgodba mi je bila zelo všeč. Kratko rečeno PRISRČNA! Zelo mi je bil všeč odnos glavnega junaka do vdove in še posebno do njenih otrok.

    Knjigo ste vse že tako lepo opisale, da nimam več kaj povedati.

  8. maxim 09/11/2014 19:44

    Na naslovnici knjige piše;
    Roman Carle Kelly
    je ganljiv,
    srčen in
    preprosto
    NEODLOŽLJIV. In drage moje, to drži kot pribito, in kot pribito drži tudi vse, kar je že v svojem komentarju zapisala Lilija.

  9. zala 13/11/2014 21:08

    Lepo, nežno, očarljivo.

  10. Mrs. Darcy 03/12/2014 9:53

    Sabina in Lilija sta že povzeli moje misli!

    Najbolj mi je bilo všeč, da (za razliko od večine knjig) je ona že bila srečno poročena in resnično potrta vdova, on pa razčaran nad ljubeznijo. Toda počasi skupaj odkrijeta, da lahko premagata vse ovire.
    Knjige enostavno nisem mogla odložit!

    In čeprav je pri strastnih prizorih vklopljena “Hallmark” cenzura, je zgodba neverjetno pozitivna, nežna in topla. Tista prava in čista romantika/ ljubezen!

  11. marjorie 26/02/2015 21:15

    Ali ve katera, če bodo še kaj njenega prevajali? Zelo dobra knjiga! Po poplavi vseh mogočih in nemogočih zgodb, je bila ta zame prava osvežitev…. :)

  12. Lady Starlight 28/02/2015 11:20

    Marjorie, tega ne bi vedela, sta pa zelo podobni knjigi Edenbrooke in Blackmoore – sta pa izšle ravno tako pri KMŠju, no, Blackmoore bo izšel prvi teden v marcu in bo v prednaročilu celo v akciji. :)

  13. marjorie 03/03/2015 14:17

    Super, hvala, Lady Starlight za info…za Edenbrooke sem že v čakalni vrsti ;), za Blackmoore bomo pa še počakali..
    Ampak, kaj če je toliko novih avtoric in knjig, niti imen od vseh si ne morem več zapomnit :( , pa še ta zakon o cenah za nove knjige je prav brezvezen…Preden se odločim za nakup knjige, si jo izposodim v knjižnici..če mi je všeč, jo kupim…

  14. mari 28/09/2017 9:29

    Nimam besed…naravnost čudovita knjiga!!!!!

Napiši komentar