Popolna romanca

Popolna romanca

Avtor: CARLY PHILLIPS
Serija: Serendipity's Finest, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Perfect fling

* * * * ½ 33 vote
Oceni knjigo:
5

Pomočnica okrožnega tožilca Erin Marsden velja v majhnem mestecu Serendipity za pridno punčko. Je hčerka nekdanjega policijskega načelnika, ki nikoli v življenju ni skrenila s poti. Zadovoljna je s svojim tihim, umirjenim in predvidljivim življenjem, oziroma tako vsaj misli – dokler se ne prikaže Cole Sanders

Po sedmih letih dela pod krinko se Cole vrne v rodno mestece, da bi pomagal ostarelemu očetu in se spočil po nadvse zahtevni in čustveno naporni zadnji nalogi. Močno se trudi, da se ne bi zapletel s staro prijateljico Erin Marsden, saj je prepričan, da jo bo prizadel, ko bo moral znova oditi. A ne Erin ne Cole se ne moreta upreti močni telesni privlačnosti, ki se iskri med njima, zato skupaj preživita noč. Nato pa Erin prekriža pot morilec, zaradi česar Cole prevzame nadzor nad njenim življenjem. Kot telesni stražar je najboljši. Kot ljubimec še boljši. Toda na kocki je več kot le Erinina varnost …

Komentarji:

  1. G2 13/11/2014 14:45

    Lepa, komaj čakam naslednjo.

  2. lilija 19/11/2014 12:39

    Avtorica ima zame nek poseben čar: junake predstavi take, kot so – krvavi pod kožo, z vsemi svojimi napakami in pozitivnimi lastnostmi. Kar me pri njenih romanih najbolj pritegne, je povezanost z družino ( podobno kot Robertsova). Lepa zgodba, kombinacija ljubezni in napetosti… se veselim naslednje v seriji.

  3. maxim 24/11/2014 10:10

    Tudi meni lepa in tudi jaz se veselim naslednje.

  4. sabina 27/11/2014 22:38

    Simpatično, lahkotno in čustveno branje.
    Lilija, se ti pridružujem v komentarju. Ta družinska povezanost in, da junaki niso “popolni”, dajejo realno romantično zgodbo s padci in vzponi. Veselim se nadaljevanj. :)

  5. narcisa 17/05/2021 19:08

    No, tudi jaz sem prebrala obe seriji. Zelo luštni. Prijetno branje. Pa kot že rečeno, sodobno in možno, da se dogajajo zgodbe med nami. Priporočam.

Napiši komentar