V postelji s hudičem

V postelji s hudičem

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: Scoundrels of St. James, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: In bed with the devil

* * * ½   43 vote
Oceni knjigo:
9

Kličejo ga hudičev grof – lopov in morilec, ki je odraščal na nevarnih ulicah Londona. Ženska, ki se pojavi v družbi čednega Luciana Langdona, tvega veliko več kot svoj ugled, vendar je lady Catharine Mabry prepričana, da nima druge izbire. Da bi rešila svojo prijateljico, je pripravljena storiti vse – celo skleniti pogodbo s hudičem.
Lucian pa si želi spoštovanje in ženo, vendar ženski, ki jo je izbral, primanjkuje družbene sposobnosti, da bi lahko bila sprejeta med aristokracijo. Chaterine lahko pomaga Lucianu dobiti vse, kar si želi, tudi spodobnost njegove izbranke. A bo tiso, kar zahteva v zameno, ogrozilo njuni življenji. Ko se približuje nevarnost, Chaterine v njem prepozna izjemno strastnega moškega in on v njej žensko neizmernega poguma. Ko pride na dan njegova temna preteklost, začne Lucian dvomiti o vsem, kar ve, da je resnično, vključno s hrepenenjem svojega srca.

Komentarji:

  1. sabina 15/12/2014 20:55

    Junak me je izredno pritegnil; ni tak negativec, kot se predstavlja, a se svoje preteklosti zelo malo spominja. Neznosni glavoboli, pritisk, da bi zasnubil Frannie in prihod Catherine v njegovo življenje, vse to našega junaka precej zaznamuje. Ampak kot se spodobi za zgodovinske romance, se ženska junakinja ne vda in trmasto vztraja ob njem. In seveda se krešajo iskrice. :)
    Zgodba mi je mogoče na nekaterih mestih malce neprepričljiva oziroma ji nekaj manjka, drugače pa je vredna branja.

  2. G2 16/12/2014 7:59

    Lepa, komaj čakam naslednjo. :)

  3. Lady Starlight 16/12/2014 9:17

    Kot je že napisala sabina, v tej knjigi je junak izjemno očarljiv, prav tako junakinja. Zgodba je lepa, zanimiva in rahlo neobičajna, ni v kalupu kot smo vajeni. ;) Knjiga mi je bila izjemno všeč, edini moteč element je bil ta “ljubezenski rikotnik”, če ga sploh lahko poimenujem tako, glede na to, da je šlo le za junakovo hrepenenje po drugi ženski, čeprav je bralcu takoj razvidno, da je zaljubljen v našo Catherine. Sama sem bolj navdušenka nad stili knjige ena in edina, globoka ljubezen. ;)

  4. Lady Starlight 16/12/2014 18:04

    Novičke glede nadaljnih prevodov ZALOŽBE KMŠ (kopirano):
    Drage bralke. Direktno iz založbe KMŠ prinašam sveže in čudovite novice, za katere verjamem, da nam bodo polepšale večer, in sicer njihov seznam prevajanja do aprila 2015 ter novico, da se bodo serije vseh knjig, ki so izšle v novembru še nadaljevale in prevedle v celoti. :)
    Če imate v zvezi s knjigami založbe KMŠ še kakšna vprašanja, jih bomo veseli. :)

    Zanimajo me tudi vaša mnenja, katere izmed do sedaj prevedenih KMŠjevih knjig so vam najljubše? :)

    Seznam knjig, ki so v prevajanju in bodo izšle do APRILA 2015:
    Julie James: FBI/US Attorney- prvi dve knjigi zbirke – Nekaj na tebi in Nekaj kot Ljubezen

    Anne Mallory: Seven Secrets of Seduction
    Courtney Milan: V vojni z vojvodo
    Meredith Duran: Dotik zaobljube, Vojvoda senc
    Carole Matthews: A Cottage By The Sea
    Anne Gracie: The Perfect Rake
    Judith Ivory: The Proposition
    Susanna Kearsley: The Winter Sea
    Joanna Bourne: The Spymaster´s Lady, My Lord and Spymaster
    Johanna Lindsey: Love Only Once
    Julianne Donaldson: Blackmoore
    Allie Larkin: Why Can´t be You
    Kristen Ashley: The Will
    Catherine Bybee: Poročena do ponedeljka, Soproga do srede
    Debbie Macomber: 16 LIGHTHOUSE ROAD & 204 ROSEWOOD LANE
    Susan Wiggs: The Charm School
    Laura Lee Guhrke: In potem jo je poljubil

    In še glede zbirk:
    Highland pleasures – prevedla se bo celotna zbirka – naslednje leto predvidevajo približno 3 naslove, mogoče kakšnega več, prvega pričakujejo aprila in potem vsake tri mesece novega, v letu 2016 pa naprej do konca serije.

    Pennyroyal Green – naslednje leto imajo v načrtu naslednja dva romana zbirke, če bo interes velik, pa bodo dodali še 2, v letu 2016 pa naprej do konca serije.

    Scoundrels of St. James – naslednje leto imajo v načrtu naslednja dva romana zbirke, če bo interes velik, pa bodo dodali še 2, v letu 2016 pa naprej do konca serije.

    Ten Tiny Breaths – v načrtu je celotna serija

  5. madrugada 17/12/2014 10:47

    lady ti si najboljsa, zdaj pa sam se veliko časa in branje

  6. Lady Starlight 17/12/2014 16:17

    Ooo, hvala za pohvalo – mi je v veselje novičke, ki jih izbrskam deliti še naprej. :) Jaaa, časa predvsem, tega tudi meni zadnje čase zmanjkuje. ;)

  7. akasha 26/07/2015 15:05

    v tej knjigi nisem nasla ne hudiča,se manj pa postelje.Skratka od polovice knjige naprej nisem več zdrzala dolgočasja,saj se je vleklo v nedogled popolnoma patetične situacije,nobene strasti,nobenih dogodivščin,ljubezenski prizori pa obupni.Prva in zadnja knjiga te pisateljice,ki jo primem v roke.

  8. maxim 15/08/2015 22:37

    Prebrala in men je ta zgodba kot zgodba globoko sedla. Ne vem kaj se treutno dogaja z mano, ampak zadnjih par knjig padam na vse glavne junake, tudi ta mi je namreč zelo všeč.
    Prav zares sem jo z veseljem brala.

  9. monique 28/12/2015 13:40

    Najprej je sploh nisem nameravala prebrati, ker imam že vrh glave knjig z besedo hudič v naslovu, ampak sem res vesela, da sem si premislila. Zelo so se me dotaknile grozote, ki so jih morali doživljati otroci iz Feaganove tolpe. Najbolj se mi je v srce zasidrala Frannie, čeprav sta obe s Catherine močna ženska lika. Luke je pa idealen material za ženina – ravno pravo razmerje med hudičem in svetnikom :D

Napiši komentar