Izurjena

Izurjena

Avtor: TARA SUE ME
Serija: Submissive, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The training

* * ½     12 vote
Oceni knjigo:
4

Vse se je začelo s skrito željo.

Milijonar in direktor Nathaniel West je vedno živel in se igral po svojih strogih pravilih, obenem pa je pričakoval, da jih bodo upoštevali tudi vsi drugi – še posebej ženske, ki jih je nadvladal v spalnici. A njegova najnovejša ljubimka podira vse meje in na novo piše knjigo pravil.

Abby King si ni nikoli predstavljala, da bo očarala srce Nathaniela Westa, enega najbolj zaželenih samcev v New Yorku – in najbolj iskanega doma v mestu. Sprva sta se nasladi predajala samo ob koncih tedna, a kmalu je dogovor prerastel v strastno romanco z moškim, ki pozna sleherni centimeter njenega telesa in duše – pa kljub temu ostaja skrivnostni ljubimec. Čeprav je nežen in ljubeč, njegova boleča preteklost ostaja zid med njima.

Abby ve, da si lahko njegovo zaupanje pridobi le tako, da se mu popolnoma preda in se preneha oklepati še poslednjih zadržkov. Da bi Nathaniela zvabila na pot do intimnejšega odnosa, ga mora najprej spustiti globlje v svoj svet, kot je kdor koli kdaj koli bil …

Komentarji:

  1. eti 18/01/2015 22:15

    Hja, tale mi pa ni potegnila! Ni nobenega razburljivega dogajanja. Kar preveč predvidljiva. Predstavljen je življenski stil doma in podrejene.

  2. sabina 25/01/2015 21:01

    Soliden zaključek trilogije, vendar ni navdušujoč. Zgodba je povprečna, brez zapletov, a z veliko čustvenimi zapleti. Predvsem me je motilo Abbyjino obnašanje in njeni izpadi, veliko bolj mi se mi je dopadel Nathaniel.

  3. zaba 10/02/2015 14:28

    Zadnji del je bil meni najslabši od vseh …..kot je že dobro napisala eti opisan je stil doma in podrejene; kar meni nekako ne potegne…….

  4. sandra 18/07/2015 0:45

    Tudi meni je bil zadnji del že kar malo dolgočasen. Drugače bi pa triologijo najbolj približala petdesetim odtenkom. Sta bili pa prvi dve knjigi zanimivi.

Napiši komentar