Odpelji me opolnoči

Odpelji me opolnoči

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Hathaways, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Mine Till Midnight

* * * *   50 vote
Oceni knjigo:
44

Čeprav živita po svojih pravilih, na koncu oba podležeta strasti.

Spodobno dekle iz skromne družine spozna svetovljana in lomilca ženskih src. Ko družina Hathaway nepričakovano podeduje plemiški naslov, Amelia Hathaway spozna, da je skrb za tri mlajše sestre in nebrzdanega brata dosti lažja od življenja v visoki družbi. Še težje pa se upira privlačnosti, ki jo čuti do visokega, temnega in nevarno čednega Cama Rohana.

Sanjsko bogati Cam je naveličan nesmiselnih družbenih pravil in se želi vrniti k neomikanim ciganom. Ko ga prikupna Amelia prosi za pomoč, ji sprva namerava ponuditi samo prijateljstvo, vendar se nihče od njiju ne more upreti strastnemu poželenju. Toda – ali lahko nenavadni moški sprejme najstarejši običaj in jo zaprosi za roko?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 21/02/2015 17:08

    Urednica Maja najlepša hvala za to novico, zaradi prednaročil definitivno in z veseljem še naprej ostajam ČLAN SVETA KNJIGE. :D :D :D

    Hvala, da ste posredovali informacije naprej in nam omogočili prednaročila. :)

  2. maxim 22/02/2015 20:04

    Po moje o zgodbi največ pove prav dejstvo, da je bila prebrana v enem kosu.
    Ščepec nadnaravnega, neverjetno dodelani, tako stari kot novi liki in za povrh mestoma še prav duhovita. Vse to je zmagovalni recept za odlično romantično zgodbo, ki jemlje sapo.

  3. MILADY 23/02/2015 16:26

    Prebrala sem nekaj o prednaročilih, vendar ne vem, zakaj gre. LAHKO VEČ INFORMACIJ?

  4. urednica Maja 27/02/2015 14:15

    Zaradi zakona o enotni ceni knjige vam založba Mladinska knjiga žal ne more takoj ponuditi nižje cene v Svetu knjige. Ko smo se tule pogovarjale na to temo, ste dale idejo o prednaročilih – tako bi popust vseeno dobili. V založbi so predlogu prisluhnili in se strinjali, da se pripravijo prednaročniški popusti. Žal vseh podrobnosti še ne vem, vam jih bom pa sporočila sredi marca. Zaenkrat je to to :-).

    Upam, da druga knjiga o Hathawayevih (Zapelji me ob zori) pride čim prej iz tiskarne, v knjigarnah bo 15. marca. Jaz pa pravkar oddajam tretjo knjigo (Poljubi me v polmraku), ki je spet tako dobro napisana, da se jo prebere na dušek. Lepa zgodba, humor, ful luštkana romantičnost … Res odlično :-).

  5. Lady Starlight 28/02/2015 11:18

    Tako sem vesela glede prednaročil, da ne morem povedati. :) Hvala urednica maja, da ste moj predlog posredovali naprej na prava ušesa, tako si bo marsikatera od nas še naprej lahko privoščila trde vezave – po vaši zaslugi. :) In bomo še vedno in z veseljem ostajale članice Sveta knjige. :)

    Tudi druge LK se že veselim, nekako imam občutek, da bi 2. in 3. znali biti najboljši. :) knjige LK so zame nasploh prava perfekcija. :)

  6. luna 03/03/2015 1:03

    Cam Rohan ce se prav spominjam pa je bil prvic omenjen v knjigi Zimska romanca

  7. Angelika 17/03/2015 16:25

    Super je, meni so vse njene knjige všeč. In v tej spet srečamo junake iz serije wallflowers.

  8. Mrs. Darcy 01/04/2015 8:36

    Odlična knjiga, ki je nisem mogla odložit.
    Obožujem zgodovinske romane in v veliki večini se pojavljajo plemiški nazivi. Tokrat pa je glavni junak malo drugačna oseba, ki naredi zgodbo še bolj zanimivo in izstopa s svojimi lastnostmi in razmišljanjem.

  9. Katarina 08/04/2015 10:51

    Lisa Kleypas, med mojimi najbolj priljubljenimi pisateljicami zgodovinskih romanov. Vse njene knjige do sedaj prevedene imam prebrane in vsako posebej sem z zadovoljstvom in navdušenjem prebirala. To prvo ODPELJI ME OB POLNOČI kakor tudi drugo ZAPELJI ME OB ZORI sem dobesedno požrla in komaj čakam, da izide tretja. Začela sem jih tudi kupovati in s ponosom jih imam na mojih knjižnih policah … Prebiranje zgodovinskih roman je zame največji užitek in če je le možno ujamem vsako novo romanco.

  10. urednica Maja 08/04/2015 12:18

    Tretja knjiga (Poljubi me v polmraku) gre prav te dni v tiskarno. Meni je najljubša – humorna zgodba z odličnimi dialogi, super zapletom in seveda tudi prisrčnim koncem :). Polno enih luštnih peripetij, ženskega trmarjenja (hehe) in prebrisanega moškega zapeljevanja.

  11. maxim 30/05/2015 15:07

    Berem drugo iz serije, sem čist not padla, a to ni razlog da pišem. Sem malo prej novosti ZMK gledala in ugotovila, da so par dni nazaj luč sveta ugledale štiri nove knjige pisateljic, ki jih tle gor beremo in tisto kar se meni zdi več kot pohvale vredno je dejstvo, da so tokrat istočasno natisnjene tudi žepnice, ponavadi je kar cajta trajalo, da so izdali mehko vezavo.

  12. maxim 31/05/2015 14:30

    Ekola, prebrala tudi drugo, čustveno se me je dotaknila bolj kot prva, je pa tudi izjemno duhovita. Tista zverina mala v podobi dihurja Dodgerja raztura. Zgodba vredna vsake sekunde časa.

  13. monique 03/04/2016 15:48

    Čisto jedrnato povedano – odlična!

  14. Sandra 21/11/2016 0:54

    Lepa zgodba, priporočam.

Napiši komentar