Soproga do srede

Soproga do srede

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: Weekday Brides, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Wife by Wednesday

* * * ½   40 vote
Oceni knjigo:
6

Blake Harrison
je bogat, očarljiv moški s plemiškim nazivom, ki mu življenje nudi vse … no, razen tistega, kar najbolj nujno potrebuje … soproge do srede. V iskanju rešitve za svoje težave poišče pomoč poslovneža Sama Elliota, ki pa ni to, kar je pričakoval. V resnici se znajde pred čudovito rdečelasko –

Samantho Elliot.
Samantha Elliot je lastnica ženitne posredovalnice in ni na seznamu žensk, ki iščejo soproge … no, vsaj do tistega trenutka ne, ko ji Blake ponudi bajno vsoto za s pogodbo sklenjeno enoletno zakonsko zvezo. Z njo. Dejstvo je, da bi ji denar pomagal pri plačevanju bolnišničnih stroškov za sestro, zato se ponudbi ne more upreti. Poleg tega nikakor ne gre za nespodobno ponudbo. Pogodba je premišljeno sestavljena in predvideva prav vse možne podrobnosti … le zaljubiti se ne smeta.


Komentarji:

  1. sabina 25/02/2015 10:10

    Kratkočasno, simpatično branje, kako se je iz poslovne pogodbe o poroki zveza spremeni v ljubezen. :)

  2. maxim 08/03/2015 13:19

    Prebrala in tem sortam zgodb vsaj jaz ponavadi pravim “Pepelka story”. Po eni strani nima nič kar bi bralcu za dalj časa ostalo v spominu in mu zaposlovalo misli, a je po drugi pisana izjemno tekoče in ravno prav zanimivo da te potegne vase in je prebrana na mah. Je zgodba za sprostitev, ko daš možgane na off , izklopiš še svet okoli sebe in preprosto le bereš. Več to ni.

  3. bb 10/04/2015 19:32

    Prva knjiga mi je bila lušna in sem jo kar z veseljem prebrala (simpatična zgodba, mogoče premalo globine-mene je malo zmotilo ker se vse skoraj piše v tretji osebi, kar pomeni da ni poglobljenih čustev vse splošno). Drugi del knjige pa mi sploh ni bila všeč—-kar mučila sem se z branjem in sem jo komaj prebrala.

  4. Mateja 15/05/2015 11:11

    Meni je bila všeč. Bom nadaljevala z branjem serije Weekday Brides. :)

  5. S.Girl 22/02/2017 15:58

    Č U D O V I T A ….čudovit stil pisanja pisateljice. Podoben kot pri Julie James.

  6. Nani 02/06/2017 7:44

    Humorno, nagajivo, branje za užitek. Obožujem tak stil pisanja.
    Priporočam. Res jo je težko dati iz rok, dokler nisi na zadnji strani. Uživajte.

Napiši komentar