Kako ujeti višavca

Kako ujeti višavca

Avtor: KAREN HAWKINS
Serija: MacLean Curse, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: To Catch a Highlander

* * * *   31 vote
Oceni knjigo:
7

V tej zelo vroči romantični pustolovščini igra smelo višavsko dekle zelo tvegano igro, da bi obdržala dom, ki ga ljubi … toda namesto tega izgubi svoje srce.

Ko njen oče v partiji kart izgubi posestvo proti nevarnemu lordu Dougalu MacLeanu, se Sophia MacFarlaine odloči, da si ga bo z zvijačnostjo pridobila nazaj. Prisiljena je, da vloži edino stvar, ki ji je ostala – svojo krepost – brezupno upa, da bodo njene veščine zadoščale, da bo morala dati samo nekaj poljubov … ne glede na to, da se pokaže, da je Dougal nadvse privlačen.

Dougal MacLean ve, da ima Sophia v rokavu nekaj trikov, vendar se izzivu ne more upreti – niti njeni osupljivi lepoti. Ko Sophia torej predlaga partijo kart z najbolj nenavadnimi vložki, Dougal predlog z veseljem sprejme. Toda ko se partija konča, Dougal in Sophia odkrijeta, da sta vložila nekaj, kar je celo bolj dragoceno – njuni srci.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/05/2015 18:07

    Lepa in zabavna zgodba, v kateri Dougal in Sophia igrata na srečo vsak za sebi pomemben vložek – a na koncu oba izgubita – srce. :)

  2. Katarna 31/05/2015 14:21

    Branje ko nas Doughal in Sophia držita v napetosti od prve do zadnje strani. Na koncu ni pomembno ne posestvo ne dragulji ko prideta do spoznanja, da je največ vredna medsebojna ljubezen in strast …

  3. sabina 15/06/2015 19:40

    Od trenutno prevedenih knjig Karen Hawkins je tale moja favoritka. Kratko, a sladko branje, ki nam pokaže, da v igri na srečo v dvoje lahko izgubimo svoje srce in ne samo denar (ali hišo). :)

  4. yudi 18/06/2015 21:58

    Druga iz te serije me ni preveč navdušila, ampak ta me je pa nasmejala in polepšala večer.
    Toplo priporočam.

  5. Mrs. Darcy 25/09/2015 10:34

    Res je boljša od druge knjige in zelo zabavna. Ob njunih prigodah sem se parkrat od srca nasmejala (ko Dougal obišče svojo sestro).
    Tudi oba glavna lika sta dobro prikazana in se vživiš v zgodbo.

    Zanimiva serija, predvsem njihovo prekletsvo jo dela posebno in drugačno.

  6. Strawberry 19/09/2016 15:14

    Zelo luštna, iskriva, zabavna zgodba! Prebere se skoraj v enem dihu. Ne vem kdaj sem se nazadnje tako smejala ob branju, kot ko Dougal je namenoma presoljeno in zažgano večerjo! Tudi glavna lika sta mi všeč, inteligentna, zabavna in pogumna. Vse začinjeno z pravo mero strasti…Mogoče se malo prehitro vse zaključi…

  7. S.Girl 05/01/2017 10:12

    Predrzno, seksi zabavno spogledovanje, vznemirljivo in strastno. Glede na to, kako me je predhodna knjiga (Na Škotsko z ljubeznijo) “razočarala”, me je ta navdušila na potenco. Sophia kot vila in Dougal pravi šarmer, a oba prekleto samozavestna, inteligentna, drzna … privlačnost med njima je avtorica opisala kot je čutiti naelektrenost ozračja med besnečo nevihto. Skratka TOP!

Napiši komentar