V vrtincu strasti z vojvodom

V vrtincu strasti z vojvodom

Avtor: SARAH MACLEAN
Serija: Love by Numbers, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Eleven Scandals to Start to Win a Duke's Heart

* * * ½   55 vote
Oceni knjigo:
6

Ona živi za strast.

Vročekrvna Juliana Fiori, ki privlači težave, ni angleška gospodična z bedastim smehljajem. Upira se družbenim pravilom in ji je popolnoma vseeno, kaj si o njej misli visoka družba. Zaradi škandalozne narave postane najljubša tema londonskih opravljivk … in točno tiste vrste ženska, ki jo ima vojvoda Leightonski najraje daleč, daleč od sebe.

 

On prisega na ugled.

Škandal je zadnja stvar, ki si jo Simon Pearson, vojvoda Leightonski, želi v svojem urejenem svetu, kjer sta na prvem mestu skrb za ohranjanje neomadeževanega imena in prikrivanje družinskih skrivnosti. Toda ko nekega večera v svoji kočiji odkrije Juliano, ki se je tja skrila pred nasilnim moškim, se vse spremeni. On si priseže, da jo bo naučil spodobnosti, ona pa bi mu rada dokazala, da lahko celo hladnokrvnega vojvodo omami strast.

A kaj, ko se vmes zgodi toliko nepričakovanega …

Komentarji:

  1. maxim 11/06/2015 14:31

    Prebrala in z mirno vestjo lahko rečem, da mi je bila všeč, bolj kot prejšnji dve obe skupaj.

  2. sabina 11/06/2015 15:14

    Kakor obrneš, Sarah MacLean zna pričarati zgodbo, ki bralki na obraz nariše nasmeh. Sicer je zgodba na trenutke res melodramatična, vendar v sebi skriva ognjevite iskrice. Zanimivo se mi je zdelo, da je tokrat moški zelo “spodoben” in že kar tog, medtem ko je junakinja zelo živahna in škandalozna. :)

  3. Lady Starlight 15/06/2015 17:24

    S to pisateljico je meni podobno kot z Ashfordovo, za prebrati je, kakšnih višjih občutij pa ne vzbudi.

  4. akasha 23/06/2015 10:33

    meni pa je bila zelo dolgočasna zgodba…komajda sem jo prebrala do konca…ne vem,manjkalo mi je iskrice,vsaka druga stran je pisalo o:ona ni dovolj dobra,on je vojvoda in potrebuje več.to je bilo bistvo cele zgodbe…skratka,a prebrat je,vendar si se kaksne njene knjige ne bom lotila.

  5. monique 09/01/2016 21:17

    Sem imela čez celo knjigo nekakšna deljena mnenja o zgodbi, nekaj časa sta mi šla glavna junaka res močno na živce pa potem sta mi bila spet všeč. No na koncu se je tehtnica prevesila v pozitivno stran, tako da mi je bila ubistvu dobra knjiga. Zelo mi je bilo všeč, da je pisateljica vključila Ralstonove in Allendalove. Sem jih v prejšnji knjigi kar pogrešala. Pa čisto sem se stopila ob tem, da Ralston še zmeraj kliče Callie vladarica :)

  6. nika88 18/05/2016 6:36

    Po nekako hladni drugi knjigi, sem doživela odlično presenečenje s tole knjigo. Tako kot prva, mi je bila tudi ta TOP. Knjige sploh ne moreš odložit! Jaz se prav zavestno trudim, da jo odložim, ker bi se sicer nekam zaprla in jo prebrala na mah. Všeč mi je, ker ima pisateljica razgiban stil, in ni vse po istem kopitu, kot recimo pri Garwoodovi. Tu so dejansko vzponi, padci, in se posledično tudi bralcu spreminja razpoloženje, vsaj nekomu,ki knjigo intenzivno doživlja. Bravo!

Napiši komentar