Čas onkraj poljuba

Čas onkraj poljuba

Avtor: KATHLEEN E. WOODIWISS
Serija: Birmingham Family Saga, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Beyond the Kiss, Married at Midnight

* * * ½   43 vote
Oceni knjigo:
23

Raelynn Barrett lahko v ljubečem objemu svojega novega moža, sijajnega, bajno bogatega in vplivnega ameriškega ladjedelca Jeffreyja Birminghama, končno pozabi na bolečo preteklost in neupravičeno sramoto svoje družine. Jeff v njej zaneti strast – in vsak sladek, hrepenenja polni poljub je obljuba prihodnosti, polne radosti in čutne izpolnitve.

Toda Raelynn si vzame k srcu zlobne govorice, ki neusmiljeno obsodijo moškega, ki ga ljubi. Čeprav zbeži od njegovega poželenja in ljubezni, pa ne more ubežati spominom na njegovo nežnost. Si bo Jeff lahko znova pridobil zaupanje in naklonjenost ženske, ki jo ljubi z vsem srcem?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 23/07/2015 15:14

    Zgodba se nam zdi slaba, ker nekaj manjka, in kar manjka je predzgodba, v kateri je pojasnjeno kako pride do poroke med Raelyn in Jeffom, ki pa žal ni prevedena, saj se nahaja v antologiji Three weeding and the kiss, ki je sestavljena iz več krajših novel različnih avtoric. In če bi brale te manjkajoči del, bi zgodba veliko, veliko bolje sedla. :)

  2. sabina 23/07/2015 16:33

    Ja, zgodbi je res manjkalo. Ko si že omenila, Lady Starlight (mimogrede, hvala za pojasnilo), ta njuna nenadna poroka je v meni zbudila mnogo vprašanj, ki jih v zgodbi ne najdemo oziroma so zgolj kratki namigi. Hm, očitno bo treba prebrati predzgodbo v angleščini. :)

  3. nencaaa 27/07/2015 22:19

    …..imam knjigo original v angleščini……ker sem “nemka” mi jo je bilo težko brati…….če morda katera želi, jo podarim……več info na: aneri72@gmail.com……..

  4. Andreja 17/12/2015 17:38

    Zanima me kje pa sta 2. in 4. knjiga oz. del? :)

  5. Lady Starlight 18/12/2015 21:25

    Prva je Plamen in cvet (izšla pri Anu Elari).
    Druga je Izmikajoči se plamen (izšla pri Anu Elari).
    Tretja je v Three wedings and a kiss (neprevedena), je kratka novela in uvod v Čas onkraj poljuba, zato se tale začne kot nekje sred zgodbe, ker nam manjka tisti uvodni del iz novelice, v katerem je, zakaj je ona šla z mamo od doma, kako je srečala strica, kako sta se srečala z Jeffom …
    Četrta je pa Čas onkraj poljuba (izšla pri Učilih).

  6. zaba 29/01/2016 12:47

    Knjiga mi ni bila všeč, zgodba razvlečena, v njej je par sicer dobro opisanih prizorov, to pa je tudi vse…….je ne bi priporočala….

  7. suki 17/03/2016 10:46

    Res škoda ,da ne prevajajo po vrsti.Jaz sem jo začela brati in mi sploh ni potegnila,ker ji manjka začetek zgodbe.Škoda.Čakam,da prevedejo tretji del potem jo preberem.Takšne zgodbe ki so vezane ena na drugo bi morali prevajati po vrsti,ne da prebereš najprej npr.tretji del,pol šele prvi.

  8. Lady Starlight 17/03/2016 17:10

    Tretji de je že dolgo prevedeni – Izmikajoči se plamen in je izšel pri Anu Elari, mislim da leta 2009. Tukaj nam pa res krvavo manjka predzgodba, ki je v knjigi Three weedings and a kiss, ker je zgodba lepa, a žal nam manjkajo ključni dogodki in zasnova celotne knjige, s knjgo smo vrženi sred neke zgodbe, za katero ne vemo, kako se je začela.

Napiši komentar