Poljub do popolnosti

Poljub do popolnosti

Avtor: SUSAN MALLERY
Serija: Fool's Gold, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Chasing Perfect

* * *     33 vote
Oceni knjigo:
3

Dobrodošli v Fool’s Goldu! V tem očarljivem kalifornijskem mestu ob vznožju gorovja Sierra Nevada in nekdanjem naselju zlatokopov ni nikoli dolgčas, spoznate pa lahko tudi veliko zanimivih ljudi, še posebno žensk. Fool’s Gold pesti samo ena težavica: moški tam nikakor nočejo ostati. Morda jih bolj privlačijo čari velemest ali pa gre preprosto za smolo, vsekakor je zagato treba hitro rešiti. Mogoče bo to uspelo Charity Jones, novi mestni urbanistki.

Ker se je Charity v otroštvu veliko selila, se želi končno nekje ustaliti. Takoj se zaljubi v vse, kar ji ponuja pravljični kraj, razen v njegovega najbolj seksi in najslavnejšega meščana – nekdanjega kolesarskega šampiona Josha Goldna. Zaradi poraznih zvez v preteklosti se noče zaplesti s še enim porednim fantom, pa čeprav se vsem drugim zdi popoln. Toda morda mu mora nekdo pokazati, da so njegove pomanjkljivosti dosti zanimivejše in da ju od popolnosti ločuje samo poljub!

Komentarji:

  1. sabina 20/07/2015 20:47

    Prijetno lahkotno poletno branje, a žal več kot to ne.

  2. Lea 30/07/2015 18:25

    Meni je knjiga bila zelo všeč. Sem jo prebrala v eni sapi.

  3. neja 20/12/2015 11:00

    Glede na to, da se Josh dolgo ni mogel otresti senc iz preteklosti, jih nazadnje nekam hitro obdela, pri Charity pa nisem prepričana – ali je resnično zaljubljena ali gre za nekakšno srednješolsko ljubezen. Ni nek presežek, toda kljub temu dokaj luštno, lahkotno delo.

Napiši komentar