Vsota vseh poljubov

Vsota vseh poljubov

Avtor: JULIA QUINN
Serija: Smythe-Smith Quartet, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Sum of All Kisses

* * * *   35 vote
Oceni knjigo:
7

On misli, da je ona nadležna vsevednica

Hugh Prentice ni imel potrpljenja za teatralne ženske in lady Sarah Pleinsworth je bila vse prej kot tiha in zadržana. Ampak tudi če bi Hugh v njeni družbi užival, to ne bi ničesar spremenilo. Temu genialnemu matematiku je nepremišljeni dvoboj pustil pohabljeno nogo in zdaj, ko ne more ne teči ne jahati, še plesati ne, ženski, kot je Sarah, ne more dvoriti, kaj šele upati, da bi se z njo poročil.

Ona misli, da je on nor

Sarah Hughu dvoboja izpred treh let, ki je njenega bratranca prisilil v izgnanstvo in njeno družino skoraj uničil, ni odpustila. Tudi če bi našla način, da mu odpusti, to ne bi ničesar spremenilo. Ni ji mar, da je njegova noga vse prej kot popolna, njegov značaj je tisti, česar ne prenese. Toda ko sta prisiljena, da se teden dni družita, ugotovita, da prvi vtis ni vedno pravi. In ko prvemu poljubu sledi drugi, tretji in četrti, Hugh njihovemu številu ne zmore več slediti,  Sarah pa prvič v življenju ostane brez besed.

 

Komentarji:

  1. Lady Ella 21/07/2015 22:46

    Mislim,da je to najboljša knjiga JQ do zdaj,čeprav so bile vse čudovite. Jaz osebno sem se zaljubila v Hugha.
    In to ravno zato,ker ni tako popolen lik. Pri delih s Sarahinimi sestrami sem se nasmejala do solz, seveda pa ni šlo brez kakšne solze pri žalostnih delih. Skratka,definitivno je vredna branja…

  2. sabina 26/07/2015 12:04

    Quinnova je odlična kot zmeraj. Hugh je naravnost očarljiv, da se vanj moraš preprosto zaljubiti, Sarah pa je taka junakinja, da se nasmejiš ob njenem ostrem jeziku. Čudovito branje!

  3. neja 20/08/2015 11:36

    Menim, da so prav napake ( obeh, kajti Sarah ima nekaj prav zanimivih) tiste, ki zgodbo naredijo tako očarljivo. Definitivno jo bom še večkrat prebrala.

  4. Travniske cvetlice 14/10/2015 10:39

    Tale zbirka o glasbenicah mi je se boljsa kot prejsna zbirka. Njene knjige se tako lahkotno berejo. Vsem priporocam v branje.

  5. Taddie 03/11/2015 12:48

    Zelo mi je bila všeč, v seriji Smythe-Smith najbolj doslej :-) Padam na junake, ki so ranljivi, a osebnostno močni, duhoviti in briljantnega uma. Sarah ga je začutila :-) Kljub tragičnosti, ki prežema zgodbo, sem se kar nekajkrat nasmejala, začetni prizor, ki privede do dvoboja, pa je tako doživeto napisan, da se mi je zdelo, da sem tam, ker sem prav čutila vzdušje v klubu – tista lagodnost, ko se ti zdi, da kar nekam plavaš … odlično napisan roman, res!

  6. maxim 14/01/2016 9:16

    To JQ in to serijo imam res rada, tut ta godba je namreč v hipu prebrana.

  7. Nani 29/08/2017 13:24

    Vsaka knjga je boljša in ta tretja iz serije mi je sploh, ker je Hugh malo hendikepiran in mu res privoščim
    romanco, o kateri je samo sanjal….

Napiši komentar