Moj popolni zapeljivec

Moj popolni zapeljivec

Avtor: ANNE GRACIE
Serija: Merridew Sisters, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Perfect Rake

* * *     38 vote
Oceni knjigo:
5

Mati narava je bila pri Merridewovih sestrah radodarna z lepoto – razen pri najstarejši. A Prudence, najstarejše dekle običajnega videza, ne kuha prav nobene zamere. Svoje štiri lepe sestre ima najraje na svetu in zanje bi naredila vse. Ko njihovega krutega starega očeta poškodba položi v posteljo, Prudence zgrabi priložnost in skuje genialen načrt za pobeg pred njim. Vseh pet sester bo zbežalo, in to hitro … naravnost v objem očarljivega zapeljivca.

Zloglasni zapeljivec Gideon, lord Carradice, zna ženskam spodnesti tla pod nogami. A ko se na pragu pojavi Prudence in ga zamenja za vojvodo, njegovega bratranca, je Gideon tisti, ki je očaran. Vročekrvna Prudence pa svojemu stricu pove, da je z vojvodo celo zaročena …

Nihče pa ne pozna ozadja te zmešnjave. Gideona mala očarljiva gospodična tako zelo prevzame, da se pridruži njeni igri. A Prudencin klopčič laži se začenja odvijati in nenadoma gre vse strašno – in slastno – narobe …

Komentarji:

  1. sabina 27/07/2015 11:18

    Hudo dobro branje, ki ne zaostaja za Johanno Lindsey. Jaz sem jo pojedla v enem dopoldnevu, tako mi je bila zgodba všeč.
    Prue je vročekrvna mladenka povprečnega videza, ki obožuje svoje lepe sestre in bi za njih naredila vse. Tudi pobegnila od njihovega okrutnega starega očeta, ki jih je pretepal (tudi z bičem). Sestre pobegnejo v London, kjer pa se stvar začne zapletati. Ko Prue spozna Gideona, misleč, da je sam vojvoda, mu ponudi lažno zaroko, a kmalu se vse zaplete. Gideon velja za razvpitega razuzdanca, vsaj do trenutka, ko spozna Prudence, takrat povsem izgubi svojo glavo….in srce. A njegova srčna izvoljenka skriva strašno skrivnost, ki bi lahko ogrozila vse.
    Odlično branje, prebrano v enem dihu, zgodbi z veseljem dajem oceno +5!

  2. Lady Starlight 27/07/2015 18:08

    Ne bi se mogla bolj strinjati s Sabino, prav navdušena sem bila nad knjigo in sestrami. :)

  3. neja 30/07/2015 15:46

    Prvi del zgodbe sem se kljub nasilnemu otroštvu, ki so ga preživljala dekleta, strašansko zabavala, Predvsem na račun Gideona – tudi v resničnem življenju se zdi, da lažje preživiš žalost, če se osredotočiš na zabavne dogodke in iščeš pozitivno vznemirljivost. V drugem delu pa sem bila predvsem ponosna na oba glavna junaka. Čudovita zgodba!

  4. Lady Starlight 14/08/2015 13:58

    Pri Anu Elari spet lahko naročimo obilo KMŠjevih poslastic z 20 % popusta. :D

  5. maxim 20/10/2015 8:33

    Prebrala.
    V osnovi je tudi meni všeč in pridružujem se že spisanim komentarjem, ampak……………..mi za las vseeno malo preveč pravljično deluje, razen tistih dveh podgan v človeški podobi je vseh ostalih namreč ena sama dobrota.

Napiši komentar