Gospodar strasti

Gospodar strasti

Avtor: MAYA BANKS
Serija: Surrender Trilogy, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Letting Go

* * *     19 vote
Oceni knjigo:
8

Josslyn je enkrat že spoznala popolnega moškega in prepričana je, da takšne popolnosti ne bo več našla. Zdaj, ovdovela, bi rada izkusila nekaj, česar ji njen ljubljeni mož ni mogel dati: dominacijo. Osamljena, v iskanju izhoda iz žalovanja in z željo, da bi doživela vsaj delček popolnosti, v kateri je nekoč uživala, najde tisto, kar išče, v ekskluzivnem klubu, v katerem se člani predajajo največjim hedonističnim užitkom. Še sanja se ji ne, da bo v njem naletela na moškega, ki ji je dolgo časa predstavljal oporo – in na skrivaj hrepenel po njej. Najboljšega prijatelja njenega moža.

Dash je že leta v nezavidljivem položaju: zaljubljen v ženo svojega najboljšega prijatelja, ki ji ne more razkriti svojih čustev. Svojega prijatelja ne more izdati. In tako čaka v ozadju in med žalovanjem za možem nudi Joss vso svojo podporo in tolažbo ter upa, da bo prišel dan, ko ji bo lahko nudil več.

Ko jo najde v klubu, posvečenem najekstremnejšim željam, je besen, saj je prepričan, da Joss ne ve, v kaj se podaja. Joss mu zaupa vse, kar si želi. Kar potrebuje. Ob razkritju ga zajame silovita in neomajna odločnost. Če si želi dominacijo, bo on edini moški, ki ji bo predstavil ta svet. Edini moški, ki se jo bo dotikal, jo oboževal … ljubil. In edini moški, ki se mu bo pokorila.

Komentarji:

  1. sabina 28/07/2015 19:45

    Hm, zgodba se mi je zdela zanimiva in se hitro prebere. Dogajati se sicer začne šele nekje približno na polovici zgodbe, a mi je všeč, da je več poudarka na čustvenem razvoju junakov. Seveda so v igri prikazi spolne dominacije, vendar se avtorica v veliki meri posveti razmerju, ki se razvije med Joss in Dashom.
    Dash je preprosto neustavljivo zaljubljen v mlado vdovo in ji obljubi svoje srce na pladnju. No, če ga ne bi mučila negotovost in ljubosumje na Jossinega pokojnega moža (bil pa je tudi njegov najboljši prijatelj)….to pa celo postane glavna prepreka, ki bi ju lahko ločila. Tudi drugi liki so obetajoči; recimo Tate in Chessy ter Kylie in Jensen.

  2. zaba 03/08/2015 12:29

    Tokrat me njena zgodba ni prepričala……glede na to, da sem jo kupila sem jo pač prebrala do konca…Njena prešnja triologija mi je bila bistveno bolj všeč…

  3. Ajnat 03/08/2015 14:15

    Men je bla zgodba vsec samo preveckrat ponavlja dejstva

  4. Barbyka 13/08/2015 20:02

    Knjiga mi je bila všeč, listi so se kar sami obračali… Skratka lahkotno poletno branje…

  5. renata 20/08/2015 13:38

    Glede na prejšnje, tudi mene zgodba ni prepričala. Preveč ponavljanja.

  6. Milena 23/08/2015 14:37

    Dobra zgodba.

  7. Mrs. Darcy 02/09/2015 14:26

    Mene zgodba ni prepričala. Poleg tega, da je non stop ponavljala eno in isto, tudi timing za določene pogovore ali podrobnosti ni bil najbolj posrečen … ubije vzdušje – večkrat!

    Kakor sem bila zelo navdušena nad njeno škotsko triologijo in prvo knjigo iz prejšnje triologije, je žal ta knjiga presenečenje v negativno smer. Škoda!

  8. Sandra 04/12/2018 10:57

    Sem pričakovala več od Banksove. Ostale serije so mi bile zelo všeč, ta me pa ni prepričala, tako, da tretje knjige sploh nisem kupila.

Napiši komentar