Škandal z guveranto

Škandal z guveranto

Avtor: COURTNEY MILAN
Serija: Brothers Sinister, 0.5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The governess affair

* * *     22 vote
Oceni knjigo:
5

Hugo Marshall si je prislužil vzdevek volk iz Clermonta po zaslugi svoje neusmiljene ambicioznosti, značajske lastnosti, ki jo je s pridom izkoristil. Nekoč zgolj rudarjev sin se je tako povzpel do položaja vojvodove desne roke. Ko dobi nalogo, da se zlepa ali zgrda znebi nadležne guvernante, je to zanj le še eden od običajnih delavnikov. A gospodično Sereno Barton je njegov delodajalec tako zelo prizadel, da je odločena, da bo vojvoda za svoja dejanja plačal. Nič je ne bo ustavilo, niti moški, ki se ga boji ves London. Huga Marshalla morda res kličejo volk iz Clermonta, toda tudi volkove si je mogoče pokoriti …

Komentarji:

  1. neja 20/09/2015 9:16

    Oba glavna lika sta zelo zanimiva, odlična podlaga za zgodbo, zato mislim, da bi pisateljica iz njiju lahko iztisnila malo več. Odlično pisanje, toda zame so se čustva razvijala nekoliko prenaglo. Sladko, a en kanček prekratko.

  2. Lady Starlight 20/09/2015 18:33

    Sladka, a kratka – tudi sama bi si želela doljše zgodbe, ker je imela potencial. :)

  3. Sabina 06/10/2015 9:23

    Se strinjam z obema komentarjema. Je luštno branje, a prekratko. Zgodba se odvije prehitro.

  4. monique 28/12/2015 13:44

    Ja tudi meni je bila zgodba prekratka. Res škoda, ker se je začelo zanimivo zapletati, potem pa je bil tak hiter konec. Sta mi pa glavna lika zelo všečna – precej drugačna od aristokracije.

  5. marelica 23/03/2016 7:33

    Se pridružujem ostalim komentarjem. Knjiga je kratka vendar sladka. Lepo se je zapletalo, potem pa je konec prišel veliko prehitro. Glavna lika sta mi pa bila zelo všečna.
    Ocena: 4

Napiši komentar