Predaja hudiču

Predaja hudiču

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: Scoundrels of St. James, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Surrender to the Devil

* * * *   23 vote
Oceni knjigo:
6

Vražji vojvoda na lovu za užitkom … Frannie Darling je odraščala na najnevarnejših ulicah Londona, obdana s tatovi in žeparji, pa tudi večjimi barabami. Čeprav je kljub težkemu otroštvu odrasla v izredno lepo žensko, ne želi imeti nobenega opravka z moškimi, ki hrepenijo po njej, ničvredneži, ki zahajajo v igralni salon, v katerem dela.

Sama je sposobna skrbeti zase in sama se počuti popolnoma varno – varno, dokler v njen svet ne vstopi on in njeno življenje spet postane zelo nevarno.

Z njo med rjuhe, ne pa tudi pred oltar. To si želi Sterling Mabry, osmi vojvoda Greystonski. Vendar Frannie sovraži arogantne aristokrate, ki jih zanima le lasten užitek. Zakaj torej misel na prepovedano srečanje z vražjim vojvodo v njej budi neukrotljivo poželenje?
Njegovo željno telo kliče po sprostitvi … in pregrešni, čudoviti predaji.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 03/11/2015 22:09

    No, tudi Franniejina zgodba ni razočarala – se mi zdi, da je tudi daleč najbolj romantična od vseh. Prebere se na dah. :)

  2. Sabina 23/11/2015 21:02

    Lepo branje, prebrano na dah. Frannie mi je zelo všeč, ker v sebi kljub zelo težki travmi iz otroštva še vedno verjame v boljši jutri in ljubezen. Ah, Sterling je pa pravi cukrček, le da si tega noče priznati. Romantično. :)
    Seveda pa brez zlobnežev ne gre, sploh ulice so zelo krute. Kaj se zgodi, si pa preberite same.

  3. Katka 09/12/2015 18:32

    Na polno uživala v branju … Bravo Frannie , tudi ona je najdla ljubezen svojega življenja in ne kogarkoli … sam vojvoda se je toliko zaljubil v Frannie da jo je na koncu zaprosil za roko in sta srečno živela do konca svojih dni … Pravljica in to zelo berljiva pravljica ki jo ne spustiš iz rok od prve do zadnje strani …

  4. monique 29/02/2016 12:51

    Tudi 3. del je čudovit. Ljubezen med Frannie in Strelingom je res romantična. Pa tako lepa mi je bila ta povezanost med Feaganovimi otroci, ki ni zbledela niti v odralih letih. Zelo mi je bil prikupen detalj, da je Dickens napisal svoje junake po Luku, Jacku in Frannie :)
    Med branjem sem se zaradi Sterlingovih težav z vidom večkrat spomnila na Phoebe iz Dearest Rogue od Elizabeth Hoyt. Tudi čudovita knjiga :D

  5. maxim 13/06/2016 12:25

    Obožujem like iz Feaganove tolpe, vsaka zgodba do sedaj me je očarala, ta še prav posebej.

  6. Lea 25/06/2016 0:51

    Čudovita zgodba. Vredna branja.

Napiši komentar