Očarljiva princesa

Očarljiva princesa

Avtor: ELIZABETH THORNTON
Serija: Men from Special Branch, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Princess charming

* * *     45 vote
Oceni knjigo:
6

Elizabeth Thornton ustvarja napete romantične zgodbe, ki bralca v vrtincu nepozabne ljubezenske zgodbe ponesejo v drug čas in kraj. Tokrat je ustvarila eno svojih najboljših zgodb, ki vas bo popolnoma prevzela – zgodbo o ženski, ki je prepričana, da je življenje ne more več presenetiti… Vsaj dokler ne spozna, da se lahko nevarnost in strast pojavita, kjer ju najmanj pričakuje.

Ko je Gwyn Barrie dobila v dar skrivnostno zapuščino neznanega dobrotnika, je bila prepričana, da je prelepo, da bi bilo resnično. In tudi je, saj je skupaj z zapuščino v njeno življenje vstopil moški, ki je bil imenovan za edinega skrbnika denarja: čedni in zapeljivi Jason Radley.

Pred osmimi leti sta bila Jason in Geyn zaljubljena, dokler ni Gwyn iz razlogov, ki jih Jason ni nikoli razumel, pobegnila. Zdaj ju je usoda ponovno pripeljala skupaj in povezala z denarjem, ki ga Gwyn nujno potrebuje. Toda Gwynina sreča se hitro obrne, ko ji nekdo začne slediti po vsem Londonu. Nekdo, ki bi ji lahko želel celo smrt. Prestrašena in sama se Gwyn lahko obrne le na Jasona. Toda ali lahko zaupa moškemu, ki ji je pred osmimi leti zlomil srce, in se bori proti strasti, ki plamti tako blizu površja?

Kmalu ni nič več tako, kot se zdi – Gwyn in Jasona pogoltne grozljiva igra pohlepa in poželenja, kjer niso stave nič manjše od cene njunega življenja….

Mehka vezava, 12,5 x 18,5 cm, 387 strani.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 03/11/2015 22:04

    Odlična, kar se od dobre zgodbe pričakuje, najdemo v tej knjigi – strast, ljubezen, predvsem pa tudi dobro in kvalitetno napleteno zgodbo, podkrepljeno s kriminalnimi primesmi. Preberemo jo kot bi mignil. Ta mi je še boljša od prvega dela, pa me je že Hugh očaral. ;) Priporočam v branje …

  2. Lady G 18/11/2015 19:38

    Uspelo mi je prebrati še Očarljivo princeso. Zelo mi je bila všeč. Veliko je čustvenega boja, situacijskih napetosti in nepričakovanega razpleta. Ravno prav je ljubezni, strasti, strahu in nepredvidljivih zasukov zgodbe, da knjige kar ne moreš odložiti. Upam, da bodo prevajali še naprej, vsaj po kratkem pogledu na koncu knjige, me res zanima, kako se bo Maitland izmazal iz zagate.
    In seveda, odličen prevod!

  3. neja 20/11/2015 17:31

    Le kako naj dva zgradita novo, ljubeče razmerje po mladostniških napakah, ki so prizadele oba? Gwyn in Jason poleg hladnih glav v napetih trenutkih obvladujeta tudi to področje. Odlično branje.

  4. Krofi 03/12/2015 19:05

    Luštno branje. Meni osebno veliko veliko boljša kot Zaljubljeni vohun.

  5. Sabina 16/12/2015 9:21

    Simpatično branje. Meni bolj všečno od prvega.

  6. Mrs. Darcy 07/01/2016 10:43

    Tudi druga njena knjiga mi je bila všeč. Dobra, zanimiva in napeta zgodba, tudi oba glavna lika sta se dobro odrezala.

    Kot je nekdo že omenil, da zgodbe, kjer nastopajo zrelejše osebe, dodajo na vrednost in to velja tudi zame.

Napiši komentar