Vrtinec ljubezni

Vrtinec ljubezni

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Stanislaski Family, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Falling for Rachel

* * * *   11 vote
Oceni knjigo:
4

Lepi odvetnici Rachel Stanislaski dodelijo skrbništvo težavnega mladeniča Nicka LeBecka. A kaj, ko je njegov skrbnik tudi njegov starejši krušni brat Zackary Muldoon, nekdanji pomorec, zdaj lastnik krčme na Manhattnu. Bosta Rachel in Zackary kljub čustvom, ki se razvijejo med njima in ju potegnejo v svoj vrtinec, zmogla izpeljati to odgovorno nalogo? Rachel niti v snu ni načrtovala ljubezni … Svoje pa prispeva še Nick.

Komentarji:

  1. Lea 14/11/2015 18:58

    Super knjiga. Tako kot vse od Robertsove. Grem kar na četrti del. Ocena 5.

  2. Sabina 24/11/2015 10:16

    Lahkotno, luštno branje, prebere se en, dva tri. :) Še posebej me je pritegnil Nick, priznam in mislim, da bo njegova zgodba še zelo zanimiva. Sedaj pa grem k 4. delu.

  3. neja 10/12/2015 9:11

    Ta serija mi nekako ni sedla…. do te štorije. Sproščujoče in lahkotno, kot je že komentirala Sabina. “Požrla” sem jo na en mah.

  4. Irena 20/02/2022 11:13

    Se zelo strinjam z Leo, ta serija mi je do sedaj zelo pri srcu od prve zgodbe o Natashi naprej. Kot prvo je dosti duhovitih dialogov, vse čas pa nas nevsiljivo opominja, kako pomembno je imeti družino, na katero se lahko nasloniš v dobrih, predvsem pa v slabih časih. Starši pa so itak bistven steber otrokom, da lažje in bolj trdno stopajo skozi življenje – to se zavedamo predvsem tisti, ki te sreče nismo imeli…. Moja ocena: 5*.

Napiši komentar