Sedem skrivnosti zapeljevanja

Sedem skrivnosti zapeljevanja

Avtor: ANNE MALLORY
Serija: Secrets, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Seven Secrets of Seduction

* * *     45 vote
Oceni knjigo:
10

Sedem skrivnosti zapeljevanja, škandalozna in provokativna zgodba, ponuja omamen vpogled v moške misli in ženska hrepenenja. Vsako dobro zapeljevanje se začne z nastavljanjem vabe!

Miranda Chase je izobražena prodajalka knjig, a ni del visoke družbe. Tako kot vse v Londonu tudi njo privlačijo erotične vsebine. Med brskanjem po globinah, ki se skrivajo pod platnicami knjig, se ji niti sanja ne, da bi utegnil v knjigarno njenega strica vstopiti pravi vikont.

Maximilian, vikont Downing, ima precej nenavadne poglede na zadeve, povezane s strastjo in poželenjem. Odkrito se postavlja s svojo čutno močjo in je vedno v iskanju naslednje ženske trofeje. Toda Mirandina mešanica nedolžnosti, zaupanja in ljubezni mu postreže z zanj nepričakovanim razpletom.

Komentarji:

  1. neja 13/01/2016 15:10

    Ob zelo zabavnem začetku sem pričakovala tudi nadaljevanje v enakem stilu. Bila sem rahlo razočarana, ker moje predvidevanje ni bilo pravilno. Morda se mi je zaradi tega ljubezenski razvoj deloval nekako depresivno. Kakorkoli že, zgodba je drugače dobra , zato sem se odločila, da jo sčasoma preberem še enkrat – brez predpostavke, da berem zabavno knjigo.

  2. Sabina 13/01/2016 16:00

    Prebrala na en mah. Ni sicer ena najboljših, je pa solidna romanca, sploh kar se tiče zanimivih dialogov med Mirando in zapeljivim vikontom.

  3. Lady Starlight 15/01/2016 9:41

    Mei je bila pa super odlična – začetek kot ste omenile je bil izjemno zabaven, nadaljevalo se sicer ni tako izjemno zabavno, ampak je bilo še vedno zelo zabavno, pa njuna ljubezenska zgodba – kot pravljica. Všeč mi je bilo tudi, da je v knjigi nastopala enaka knjižna obsedenka kot smo me, kar pa je Max znal kar dodobra izkoristiti pri zapeljevanju – no, takemu zapeljevanju bi se tudi sama stežka upirala, priznam. Moja ocena knjige je 5. In upam, hrepenim po nadaljevanju serije. :)

  4. zaba 29/01/2016 11:25

    Meni je bila knjiga odlična, nikakor dolgočasna ali nezanimiva….prijetno branje in prebrana na mah, priporočam!

  5. neja 10/02/2016 12:04

    Evo, pa sem jo še enkrat prebrala in, kot sem po tihem pričakovala, uživala tudi po zabavnem začetku. Včasih se zgodi, da kot bralka preveč predpostavljam, namesto da bi se zgodbi samo prepustila – prisegla sem si, da se bom temu odslej izogibala. Mirne duše se pridružujem mnenju Lady Starlight: ocena 5.

  6. Lady Starlight 10/02/2016 20:50

    Neja, to se tudi meni večkrat zdi – ali pa da mi zgodba ni všeč, ko pa jo čez nekaj časa, mogoče let ponovno preberem, pa mi je fenomenalna. Tako mi je bilo na primer z Volk in golobica: prvič mi je bila grozna, prekruta, z vsakim branjem mi je bila boljša – sedaj mi je odlična. Zato tudi knjige, ki se mi zdijo zgrešen nakup obdržim, ker ne vem, kam se bo še moj okus obrnil. ;) ;)

  7. Lady Starlight 10/02/2016 20:51

    Te pa občudujem, da si jo po grenkem priokusu še enkrat vzela v roko, marsikdo bi namreč obupal. :)

  8. Travniske cvetlice 21/03/2016 23:16

    Meni se je pa vlekla. Ni vsebovala tistega cara ki te vlece k knjigi ,da je nemores odlozit.

  9. Lea 02/07/2016 9:31

    Meni pa je manjkala napetost v knjigi. Na trenutke se mi je zdelo da nikamor ne pridem. Za prebrat je.

  10. Irena 04/06/2021 12:33

    Zelo se strinjam s Travniške cvetlice in Leo, sem se morala trudit, da sem prišla do konca. Nič iskrivosti ni v zgodbi, ocena 2+.

Napiši komentar