Izbrana

Izbrana

Avtor: KIERA CASS
Serija: Selection, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The One

* * *     17 vote
Oceni knjigo:
6

Tekmovanje za krono in mesto bodoče princese Illéae je temeljito spremenilo življenje Americe Singer. Na začetku tekmovanja ji niti v sanjah ni prišlo na misel, da bi se lahko znašla v zadnjem krogu izbrank. Bori se s svojimi čustvi do Aspena, svoje prve ljubezni, a tudi princ Maxon ji je močno prirasel k srcu in vse bolj mu je predana. Odločiti se bo morala, koga bo izbrala, kakšna bo njena prihodnost in za kaj se bo borila …

Komentarji:

  1. Travniske cvetlice 08/03/2016 13:38

    Prebrala sem jo v anglescini in moram reci da ni nic posebnega. Ze v prvi knjigi vemo da bo izbrana ampak zgodba nam ne daje veliko preobratov in zapletov. Glede na to da prikazuje prihodnost bi bila lahko vsebina polnejsa. Ce bi tri knjige zdruzil v eno bi bilo ravno prav.

  2. Sabina 15/03/2016 20:53

    Res je luštno branje, zelo sem uživala ob tej preprosti, ampak pravljični zgodbi. :) Maxon je pa sploh pravi cukrček – no, saj zato je pa postavljen v vlogo princa, haha. ;)

  3. Lea 24/03/2016 13:02

    Knjiga mi je bila všeč, edino zmotilo me je to,da ni bilo toliko romantičnih prizorov kot smo jih vajeni pri drugih pisateljicah. Ampak nič za to. Mene je tudi Maxon čisto prevzel. Škoda ker na koncu ni preživela tudi kraljica. Knjigi sem dala 4 zvezdice.

  4. Melinda 09/04/2016 21:42

    JAz osebno – razočarana. Tako plehkih glavnih likov nisem vajena. Za vsak slučaj mora enega/eno obdržati!!! Če ne bo Maxon, bo pa Aspen… nobene strasti, sigurno pa ne prave ljubezni. Prva knjiga mi je bila zanimiva, saj so samo okolje in dogodki postavljeno v nek pretekli sistem ampak v prihodnosti ( se mi je zdela dobra zamisel pisateljice). Jaz sem jo ocenila z dvema zvezdicama.

  5. mikica 05/10/2020 21:37

    Pravkar poizkušala brati še eno knjigo te pisateljice – Zaobljubljena. Ne gre. Tako “kr neki” napisana, da po nekaj poglavjih nehujem, ker ne morem več. Čisto razočaranje.

  6. Natalija 14/02/2021 19:10

    Meni pa njene knjige ne ležejo, kar nekaj, kot da berem pravljico za otroke, ocena 2

Napiši komentar