Samska do  sobote

Samska do sobote

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: Weekday Brides, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Single by Saturday

* * *     32 vote
Oceni knjigo:
6

AREN JONES:
Majhna svetlolaska, poročena s hollywoodskim zvezdnikom, igra vlogo srečne žene. Pred letom dni se je odločila, da se bo poročila s slavnim igralcem, da bi utišala govorice, ki so krožile o njegovem zasebnem življenju. Zdaj je njuna ločitev tik za vogalom in čaka jo plačilo v višini petih milijonov dolarjev.
Vendar pa, medtem ko se pripravlja, da bo elegantno izstopila iz te lažne poroke, vkoraka skozi vrata … in v njeno srce za umret dober brat njenega moža.

ZACH GARDNER:
Modrooki temnolasec se nenapovedan pojavi na zabavi ob obletnici bratove poroke, da bi spoznal njegovo ženo, ki jo skriva pred družino. In iskre se zakrešejo, v hipu, ko se s Karen srečata.
Ko Karen in slavni mož obiščeta njegovo družino, mora Karen prikrivati njuno skrivnost pred vsemi sorodniki, ki jo zaslišujejo … tudi pred Zachom, moškim, ki bi lahko bil ljubezen njenega življenja.

Komentarji:

  1. neja 17/04/2016 8:46

    Nežnejša in manj iskriva različica Preganjane do petka, ampak všečna. Zmotil me je le Michaelov odziv na javno razkritje razmerja med Karen in Zachom – ko ni zmogel zbrati dovolj poguma za razkritje svoje spolne usmerjenosti, s čimer bi opral ime prijateljice in brata.

  2. travniške cvetlice 05/05/2016 10:59

    najbolj luštna od te serije.

  3. Sabina 06/05/2016 9:26

    Res lepa zgodba z veliko hrupno družino, v kateri brata Michael (pravi cukrček ne glede na vse) in Zach prav izstopata. Karen pa me je navdušila s svojo dojemljivostjo in skrbnostjo. Super serija, v glavnem.

  4. maxim 22/05/2016 8:34

    Prebrana tudi “Samska do sobote,” in je še ena knjiga iz te serije za sprostitev in poležavanje. Če bi se že morala odločiti med temi štirimi bi nesporno prvo mesto zasedla zgodba Gwen in Neila, meni najboljša.

  5. Lea 02/06/2016 23:36

    Naslednji del gre počasi v tisk. Jupi

  6. S.Girl 01/03/2017 1:35

    … P R E Č U D O V I T A …
    Najboljsa od teh štirih. Jokala in se smejala med dobesednim požiranjem strani v knjigi. Zach: “Srecna koruza” :-) ahaha ahaha

Napiši komentar