Božanski pevec

Božanski pevec

Avtor: KYLIE SCOTT
Serija: Stage Dive, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Lead

* * * *   38 vote
Oceni knjigo:
9

Lahko najzloglasnejšo barabo rokenrola ukroti ljubezen?

Kot pevec skupine Stage Dive je Jimmy vajen dobiti, kar želi in kadar koli si kaj zaželi – trenutno je ujet v vrtincu norih žurov in lahkih žensk. Ko ga piarovska polomija strezni in pristane na zdravljenju, se znajde ob Leni, novi pomočnici, ki naj bi mu pomagala pri izogibanju težavam.

Lena ne namerava dovoliti, da bi ji zapeljivi šef sral po glavi, in je trdno odločena, da bo njun odnos ostal strogo posloven, čeprav se med njima neprestano krešejo iskrice. Jimmy pa jo stisne v kot, zato lahko izgubi nekaj najboljšega, kar se mu je kdaj zgodilo. Bo trmasto pomočnico prepričal, naj vse postavi na kocko in dovoli prevzeti pobudo svojemu srcu?

Komentarji:

  1. travniške cvetlice 15/06/2016 6:15

    prebrale smo že kaj boljšega. berljiva ampak v tebi ne pusti nič. a bi se pametna sposobna zenska res zaljubila v dankija, samo zato ker je slaven in poln denarja. mislim da si nobena inteligentna ženska tega nebi oprtala na rame. vsaka izmed teh je slabša.

  2. Lea 16/06/2016 14:17

    Tudi meni ta del ni pustil kakšnega posebnega pečata,mi je bila pa sicer kr ok. Prejšnji deli so mi bili bolj všeč. Mislim da bo zadnji del najboljši,ko se Ben in Lizzy zapleteta in potem Lizzy zanosi. Pri zadnjem delu je že razvideno,da bo več napete vsebine.

  3. Katka 25/06/2016 20:13

    Ne vem, mene ni prepričala. Kar malo dolgočasna na trenutke. Ognjeviti kitarist in Strastni bobnar veliko boljši za branje. Najbolj od vseh treh mi je bil kitarist. Čaka nas še četrta … Pa da vidimo …

  4. Sabina 03/07/2016 17:50

    Dobra, čeprav sem pričakovala več. Prejšnji dve sta bili tudi meni bolj všeč, zato tej zgodbi dajem štiri zvezdice. Mi je pa Lena zelo všeč, kako se je trudila okoli Jimmyja tudi takrat, ko so drugi nad njim dvignili roke. Njena predanost, trma in ljubezen – vse to me je ganilo. Komaj že čakam na Bena!

  5. monique 06/09/2016 21:04

    Meni je bla super kot prva dva dela.

  6. Taddie 04/10/2016 14:33

    Serija je prav res dobra, tudi ta iz zbirke je taka, da te vleče od prve do zadnje strani. Všeč mi je tudi, ker so zgodbe malce drugačne, posebej tale. Jimmy ni glih moj tip moškega, a mi je bila pa prav njegova zgodba najbolj domiselna. Pisateljičina odlika je tudi, da si junakinje, kljub temu, da pripovedujejo v prvi osebi, niso podobne. Celo humor imajo drugačen. In prav ta je tudi velik plus – kar nekajkrat sem se nasmejala tudi tokrat. Se pa opazi, da se je spremenil prevajalec. Sem se navadila na tisti rahlo pogovorni slog iz prvih dveh, a tudi ta ni napačen, ima zelo domiselne prevode ;-) Se je pa zelooo opazno spremenilo ime Malovega in Annienega psa, hehehe ;-)
    Se veselim četrte knjige :-)

  7. Simona 02/01/2017 11:03

    Super zadevca. Sem prebrala 2x :-) komej čakam zaključek :-D

  8. S.Girl 17/08/2020 10:23

    Sabina, mislim, da imava identičen okus za zgodbe … Malce malce manj vauuu efekta kot v prvih dveh zgodbah, ampak tudi zgodba Lene in Jimmiya je bila krasna … Sploh na začetku, ko se ji ponudi delo za Jimmya, TOP Lenin speach :-) ahahah ahahaha

  9. Narcisa 20/08/2023 18:19

    Jojjjj. Zgodba v celoti se mi zdi še kar, ampak se mi je zelo vlekla. Ni in ni je bilo konec. Čeprav sta mi Lena in Jimmy vsak po svoje zanimiva…no skupaj pa tudi. Naj traja.

Napiši komentar