Popolna vojvodinja

Popolna vojvodinja

Avtor: JENNIFER ASHLEY
Serija: Mackenzies / Highland Pleasures, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Duke's Perfect Wife

* * * ½   31 vote
Oceni knjigo:
6

Lady Eleanor Ramsay je edina, ki pozna resnico o Hartu Mackenzieju. In edina, ki ji on lahko izlije svoje srce, saj je nekoč bila njegova zaročenka.

Hart ima prav vse – vojvodino, vojvodski naslov, bogastvo, moč, vpliv … Vse, kar si srce poželi. In ni je ženske, ki si ga ne bi želela – njegove spretnosti zapeljevanja so legendarne. A Hart je veliko žrtvoval, da bi zaščitil brate – pred hudobnim očetom in navsezadnje pred svetom. Utrpel pa je tudi strašanske izgube – umrla sta mu žena in komaj rojeni sin. In zapustila ga je ženska, ki jo je ljubil iz vsega srca.

Vendar je to, na žalost, spoznal prepozno. Nenadoma se Eleanor spet pojavi v njegovem življenju s škandaloznimi fotografijami mladega, golega Harta v rokah. In Hart, očaran nad njenimi bistrimi modrimi očmi in osupel nad njeno očarljivo odločnostjo, se sprašuje, ali ga je mladostna ljubezen prišla uničit … ali pa morda rešit.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/07/2016 22:12

    Meni je bila zelo všeč, tipična Ashleyjeva. :)

  2. Sabina 12/07/2016 10:03

    Tudi meni je bila zelo všečna. :)

  3. Krofi 17/07/2016 17:55

    Najboljša knjiga iz te serije.

  4. monique 17/07/2016 19:20

    Sicer mi je bila všeč, ampak sem pričakovala več. Precej me je spominjala na Nevarno z diamnati od Madeline Hunter, vsaj kar se tiče precejšnje vloge politike v zgodbi. Zame je še vedno daleč najboljši 1. del, bom pa vseeno z zanimanjem brala nadaljevanja, če bodo še prevajali. Ker knjig je še veliko :D
    Naslovnica je pa odlična ;)

  5. Mrs. Darcy 03/08/2016 10:42

    Meni je bila najslabša do sedaj.
    Škoda, saj so prve tri knjige bile res dobre; tu mi je bil pa brezvezen zaplet in tudi kemija med njima mi ni bila tista prava. Je pisateljica v prvih knjigah dokazala, da zna tudi veliko bolje !

  6. Bučka 26/08/2016 11:47

    Meni pa je bila ta zelo všečna in prva Ianova tudi. Ian je pa itak super – tudi v tej knjigi. Ne izvemo pa (zares), kaj tako škandaloznega se je dogajalo v hiši Hartove ljubice. Precej namigovanj o Hartovih preteklih nagnenjih in neobičajnih potrebah, a nič posebnega ni opisano v zvezi z njim. Jaz bi še kaj prebrala. Hart: trmast, oblasti željan, nesramen, a bi za svoje brate (in Eleanor) naredil vse. Ideja s “spet škandaloznimi” Hartovimi fotkami: hudo.

Napiši komentar