Njegov vražji sloves

Njegov vražji sloves

Avtor: MADELIN HUNTER
Serija: Wicked Trilogy, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: His Wicked Reputation

* * * ½   21 vote
Oceni knjigo:
6

Ona je razumna ženska.

On je moški, ob katerem se ženski lahko zvrti od poželenja.

Gareth Fitzallen slovi po štirih stvareh: čednem obrazu, opaznem šarmu, aristokratskih poznanstvih in sposobnosti, da ženskam pokaže takšen užitek, ki se ga ne morejo nasititi. Običajno pokloni svoje darove izkušenim, svetovljanskim ženskam. Ko pa se odpravi v Langdon’s End, da bi obnovil posest, ki jo je podedoval – in da bi raziskal obsežno krajo umetniških del – skuje načrte, kako bo zapeljal najbolj neobičajno damo.

Eva Russell živi kot stara devica z negotovimi prihodki in omejenimi sanjami, obenem pa se oklepa starega gosposkega statusa družine. Preživlja se tako, da preslikuje umetniške slike, medtem ko kuje zaroto, kako bo poročila svojo ljubko sestro z dobro stoječim moškim. Vsi jo svarijo pred Garethovim slovesom in ji svetujejo, naj sestro pred njim zaklene na varno. Toda Gareth si ne želi njene sestre. Potreben je en sam pogled in Eva že ve, da Gareth prinaša težave. En sam poljub pa dokaže, da temu mojstru zapeljevanja ne bo kos.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 13/07/2016 19:44

    Moram priznati, da mi je bila pa ta še bolj všeč kot knjige iz prve zbirke, res je bil vražji ta gareth, ampak Eva ga je še kako ukrotila. ;) zabavno, napeto, romantično … popolna poslastica.
    Pa tudi brata, k nastopata v naslednjih dveh knjigah iz serije sta greha vredna, že se veselim, da bom spoznala še ta dva malopridneža. ;)

  2. Krofi 30/07/2016 16:30

    Ni noben presežek ima pa par zelo luštnih prizorov. Še čakam, da me ta pisateljica navduši s kakšno svojo knjigo. Zaenkrat ji še ni uspelo.

  3. neja 12/08/2016 10:18

    Do zadnje strani nisem knjige nisem odložila. Čisti užitek!

  4. Renata 29/09/2016 9:15

    Luštno branje!

  5. monique 18/02/2017 13:25

    Meni je bila zelo povprečna, sem se kar malo dolgočasila med branjem, in med Garethom in Evo mi ni bilo čisto nobene kemije. Njena serija Najredkejši cvetovi mi je bila boljša.

  6. Nika 11/07/2019 14:00

    O,Marija,ce se lahko vtaknem v sklanjanje.
    “Res sem v sorodu z vojvodi.”Drugic je “z vojvodom”.A lektoriranja knjige ni??

Napiši komentar