Samov kodeks

Samov kodeks

Avtor: SARAH MCCARTY
Serija: Hell's Eight Erotic Adventures, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Sam's Creed

* * * ½   13 vote
Oceni knjigo:
6

Teksaški ranger Sam, Nepredvidljivi MacGregor, si sam kroji pravila in si vzame, kar hoče in kadar hoče – zlasti kadar gre za ženske. Zapeljevanje nežnejšega spola ga ne zanima. Dokler ne naleti na vročekrvno lepotico, ki se skriva za požganim vozom.

Isabella je morda videti brhka in nezahtevna, a je hudič v životcu. Ženska je na begu pred zloglasnim roparjem, ki mu sama ni kos. In čeprav se najprej odloči, da bo robatemu rangerju podarila telo, in ne srca, je prepričana, da vidi v njem tisto, česar on ne – častnega moškega v nevarni deželi. Moškega, ki si globoko v sebi želi strastno žensko, ki je pripravljena tvegati vse …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 13/07/2016 19:37

    Meni so te tako povprečne bom rekla, sicer za erotične, čeprav niso my favorite, so lepo berljive in je veliko tudi čustev. Tako da so fajn za brati, niso pa take, da bi se mi vtisnile v spomin. Čeprav ta druga mi je boljša od prve. Veselim se že Tuckerja, še najbolj pa Ari.

  2. neja 16/07/2016 8:33

    Tudi meni je bolj všečna ta druga knjiga kot prva. Ta serija ni ravno top of the top, vendar je luštna in jo bom še naprej kupovala.

  3. Krofi 30/07/2016 16:39

    Se strinjam, da je boljša od prve. Ni sicer nekega vau učinka, ko bereš se pa zgodba lepo razvija in ni dolgovezenja. Vsekakor je med njima veliko kemije in mi delujeta res posrečen parček. Me pa res že zelo zanima kaj je z Ari, kje se nahaja, kaj se je zgodilo z njo itd. glede na to, da jo omenjajo tudi v tej knjigi :)

  4. Lea 30/07/2016 23:00

    Se popolnoma strinjam z Lady Starlight.

  5. monique 21/09/2016 19:47

    Mi nekako ni preveč sedla, 1 del je bil boljši. Saj zgodba ni bila tako slaba, ampak Bella mi je šla strašno na živce. Bom brala vsaj do Arijine knjige, naprej pa še ne vem.

  6. Bučka 23/09/2016 19:08

    Ne vem no, ena redkih, pri kateri sem začela spuščati najprej odstavke, potem pa kar cele strani.

Napiši komentar