Predrzna

Predrzna

Avtor: SYLVIA DAY
Serija: Crossfire, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: One with you

* * * ½   12 vote
Oceni knjigo:
5

Gideon Cross. Tako lahko se je bilo zaljubiti vanj. In tako nenadoma se je zgodilo. Bilo je neizogibno in povsem me je prevzelo. Najina poroka je bila uresničenje sanj. Toda najin zakon pomeni stalen boj. Ljubezen se spreminja. Drug drugemu sva zatočišče pred nevihto in obenem najhujši vihar. Dve poškodovani duši sta se prepletli v eno. Deliva si najgloblje in najtežje skrivnosti. Gideon je moje ogledalo, v katerem vidim vse svoje napake … in vso svojo lepoto, ki se je doslej nisem zavedala. Vse mi je dal. Zdaj pa moram dokazati, da sem tudi jaz lahko njegovo sidrišče in varen pristan. Skupaj se lahko upreva vsem, ki naju poskušajo razdvojiti. Najina največja preizkušnja bo živeti po zaobljubah, ki sva si jih izmenjala. Obveza, ki sva jo dala najini ljubezni, je bila samo začetek. Boj zanjo pa naju bo osvobodil … ali pa za vedno ločil.

Komentarji:

  1. Sabina 13/10/2016 18:18

    Predrzna predstavlja lep zaključek serije, čeprav je moje osebno mnenje takšno, da bi se zgodba lahko končala že po tretji – prve tri so zame najboljše. Je pa res, da bom pogrešala Evo in Gideona. :)

  2. Lea 16/10/2016 0:45

    Se popolnoma strinjam s Sabino. Zaključek je bil sicer ok,ampak nekaj je manjkalo. Tudi meni osebno so prvi trije deli najboljši.

  3. Buddy 21/10/2016 15:45

    I’m so glad that the inenrett allows free info like this!

  4. Sandra 31/10/2016 18:53

    Prve štiri knjige sem prebrala na mah, te pa nisem. Večkrat sem jo odložila, saj je bila že dolgočasna s tem ponavljajočim se opisovanjem, kako je vse oh in ah. Sem razočarana nad zapisom zadnjega dela, verjetno tudi zaradi tega, ker sem pričakovala več. So pa prvi trije deli še vedno najboljši.

  5. nusa 14/11/2016 15:50

    razočarana …

Napiši komentar