Bojevnik in trmoglavka

Bojevnik in trmoglavka

Avtor: LYNSAY SANDS
Serija: Devil of the Highlands, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Hellion and the Highlander

* * *     18 vote
Oceni knjigo:
4

Lady Averill Mortagne se je že kot otrok naučila obvladovati svojo silovito vzkipljivost. A če jo bo oče ponudil še enemu angleškemu plemiču, ki jo bo zaradi njenih ognjenih las gledal z zaničevanjem, bo zakričala! Oddahne si edino takrat, ko čas preživlja s Kadom Stewartom, ranjenim Škotom, ki ga je njen brat pripeljal iz križarske vojne. Kdo bi si mislil, da bo višavski bojevnik edini kavalir daleč naokoli?

Averill je Kada Stewarta pomagala negovati, za kar ji je Kade resnično hvaležen. Čeprav je nevzdržno lepa, tako nežne dame ne bi mogel izpostaviti težkemu življenju, ki bi ga imela kot žena gospodarja gradu Stewart … ali pač? Ko se skupaj pogumno spopadeta z nepričakovano nevarnostjo, Averill Kadu dokaže, da je njeno srce prav tako ognjevito kot njeni lasje … in da ju njuna divja strast lahko popelje v nebesa.

Komentarji:

  1. neja 20/10/2016 6:56

    Luštna zgodbica, a mi ni pustila globljega vtisa. Bolj se mi je zdelo, kot da je Averill bolj navdušena nad samim ljubljenjem kot nad Kadom.

  2. Lady Starlight 03/11/2016 12:43

    Iskriva, romantična, lahkotna – meni so te njene knjigice zelo všeč.

  3. Travniske cvetlice 20/11/2016 23:43

    Malo prazna. Brez posebne zgodbe

  4. Bučka 25/12/2016 14:06

    Ne vem zakaj oz. kako, ampak ljubezenski prizori so zelo eksplicitni in hkrati meni zelo dogočasni. Zame je zgodba imela največ potenciala na začetku; ko Avy zdravi Kada in izbira snubce.

Napiši komentar