Lord z vražjim srcem

Lord z vražjim srcem

Avtor: MADELIN HUNTER
Serija: Wicked Trilogy, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Tall, Dark and Wicked

* * * ½   15 vote
Oceni knjigo:
4

Večina žensk mu bo dala, kar mu srce poželi. A ona ni ena od njih …

Ives kot sloviti odvetnik in vojvodov sin strastne želje teši v diskretnih aferah s svetovljanskimi ljubicami. A usoda hoče, da išče novo ljubimko, ravno ko se v njegovih prostorih pojavi osupljiva ženska s prošnjo, če bi lahko rešil očeta pred vislicami. Na žalost so ga že povabili za tožilca v istem primeru, a to mu le zagotovi, da se tesno zaplete z biserom po imenu Padova Belvoir. Ob vsakem srečanju pa se njegova želja, da bi jo podučil o vražjih igricah užitka, še bolj razbohoti.

Ker je bila Padova vedno previsoka, preveč samosvoja in prepametna, da bi jo moški imeli za privlačno, je osupla, ko Ives pokaže zanimanje zanjo. Ker ve, da čestokrat pomaga po krivici obtoženim, najprej pomisli, da bi bil očetova najboljša možnost za rešitev. Namesto tega pa je njen najhujši nasprotnik – in to sploh ne zato, ker jo vsakič, ko jo pogleda, zamika, da bi mu dala vse, kar bi rad …

Komentarji:

  1. Lea 19/10/2016 0:33

    Ta del mi je osebno še bolj všeč kot prvi. Super serija.

  2. neja 19/10/2016 7:22

    Se strinjam z Leo. Lepo jo je bilo brati.

  3. Lady Starlight 03/11/2016 12:45

    Ja, tudi jaz se strinjam z obema, ta je bil top.

  4. maxim 11/09/2017 8:22

    Več kot pol leta sta na knjižni polici stali prvi dve knjigi te serije, dokler nisem pretekli teden kupila še tretje in jih v kosu, eno za drugo tudi prebrala. Zdaj lahko rečem, da me je prva povlekla v dogajanje, z drugo sem imela konkretne težave, tretja je padla v šusu. Skupaj gledano je to čisto solidno branje, a noben presežek.

    Še najbolj všeč mi je dejstvo, da sem jih prebrala skupaj, ko je zgodba prebranega še živa in ti ni treba brskati po spominu o čem za vraga se je v prejšnji sploh šlo.

Napiši komentar