Negotova zaroka

Negotova zaroka

Avtor: AMANDA QUICK
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Otherwise engaged

* * * *   21 vote
Oceni knjigo:
6

Človek ne pričakuje, da ga bodo ugrabili sredi Londona ob belem dnevu, a Amity Doncaster se zgodi prav to. Komaj ji uspe pobegniti iz kočije, kjer ji moški s črno svileno masko grozi s smrtjo. Skrivnostni serijski morilec z vzdevkom Ženin se je spravil nadnjo zaradi opravljivih govoric, da je med plovbo iz New Yorka omrežila Benedicta Stanbridgea. Benedict si mora priznati, da je do lepotice vse prej kot ravnodušen, seveda pa noče, da bi iznajdljiva, hrabra Amity trpela, ker jo povezujejo z njim.

Vsak od njiju želi končati Ženinovo vladavino strahu v Londonu in pri tem hitro združita moči. Medtem ko se pripravljata, da se spopadeta z neuravnovešenim zločincem sredi mesta, ki ga imata rada, se morata soočiti tudi s čustvi, pred katerimi ne moreta pobegniti …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/01/2017 10:09

    No, ta je pa že veliko bolj kot prejšnji spominjala na staro Amando Quick, in moram reči, da sem jo prebala v enem večeru/noči. Tudi zgodba je bolj spominjala na stare zaplete, veliko je kriminalnih zapletov, smešnih dialogov, čeprav tiste stare iskrivosti, in karakterno izjemnih junakov vseeno ni več. Mi je pa bila splošno gledano še vseeno zelo všeč, vseakor najbolj od zadnjih treh.

  2. neja 18/01/2017 8:05

    Povsem se strinjam z Lady Starlight. Splačalo se jo je prebrati.

  3. Travniske cvetlice 23/01/2017 13:15

    Njene knjige so si med seboj zelo podobne. Ampak je lustna, lahko berljiva za dva vecera.

  4. Sabina 01/02/2017 21:38

    Se strinjam z Lady Starlight. Zgodba sicer ne dosega avtoričinih starejših del, ampak vsekakor pa po iskrivosti definitivno presega paranormalno serijo. Negotova zaroka se odvija v viktorijanskem Londonu in ima pridih kriminalke: morilec z imenom Ženin me kar malo spominja na Kriruga in Vajenca od Tess Gerritsen. Omeniti velja tudi, da so pri Amandi Quick moški in ženski liki inteligentni, močni in posebni, ne pa patetični.

  5. Bučka 05/03/2017 21:06

    Nisem začutila iskric med glavnima junakoma.

  6. Anamarija 30/01/2022 22:45

    Manjkale so iskrice med junakoma. Mogoce se mi je knjiga tudi malo vlekla.

Napiši komentar