Njen vitez zmagovalec

Njen vitez zmagovalec

Avtor: SUE- ELLEN WELFONDER
Serija: MacKenzie, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Bride of the Beast

* * * ½   36 vote
Oceni knjigo:
6

Ovdovela lady Caterine Keith z gradu Dunlaidir ne potrebuje ne zaščitnika ne soproga. Nezaželene snubce lahko odžene sama, svojo škotsko trdnjavo pa ubrani brez moške pomoči. Njena sestra meni drugače in ji zato pošlje navideznega soproga – pogumnega, častnega viteza angleškega rodu, čigar obraz kazi brazgotina.

Sir Marmaduke Strongbow si skrivaj želi pravega zakona in osvojiti Caterinino srce. Z dih jemajočo ljubeznijo ji bo pokazal, kako si zmago izbori pravi vitez … in kako je ljubezni nemogoče ubežati. Lady Caterine, ki se je prej bala izgubiti posestvo in zemljo, bo v kupčiji s plemenitim vitezom morda izgubila le srce.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 06/01/2017 10:33

    Marmaduke je zame junak, ki ostane v srcu, kljub vsemu, kar ga je doletelo, zna ceniti življenje, je optimističen, dobrosrčen, ravi junak in zmagovalec. Ob vsem tem je pa še izjemen ljubimec, ki zna zanetiti strasti v Caterini. Eden mojih top junakov. :)

  2. neja 07/01/2017 9:12

    Včasih komaj čakam kakšno nadaljevanje, potem pa sem razočarana. V tem primeru so bila pričakovanja sto procentno izpolnjena. Marmaduke je junak, da mi ni para.

  3. lidija 17/02/2017 13:38

    Kar nekaj let sem čakala na prevod te serije, še posebej pa zgodbe o Marmaduku. Na zunaj zaznamovan z brazgotinami, v srcu pa topla, nežna, a tudi nagajiva in strastna oseba, ki prevzame vse okoli sebe. Junak, ki ti ostane blizu.

  4. Sabina 28/02/2017 14:12

    Sama zgodba me ni povsem prepričala, je pa zato junak tisti, ki me je prevzel. Marmaduke je moški za poročit in pika. Njegova lojalnost, nežnost, ljubezen in pripravljenost, da brani svojo damo, ga postavljajo kot viteza zmagovalca.

  5. Bučka 25/03/2017 20:00

    Ne gre mi. Dober značaj še pomeni knjige, ki me pritegne.

  6. teycha88 31/05/2017 8:43

    Prva knjiga je bila precej boljša. Tale mi je pustila precej medel vtis in sem potrebovala teden dni, da sem se prebila čez. Zgodbe posameznih likov so zanimive, ampak slabo dodelane. Čisto solidna knjiga, vendar je ne bom ponovno več brala.

Napiši komentar